Business Consultant | Utrecht

Sorry, deze opdradcht voor Business Consultant is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2024-217
Startdatum:
01-05-2024
Verwachte einddatum:
31-01-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
05-03-2024 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Business Consultant

De Business Consultant ondersteunt de programmamanager om de medewerkers binnen Defensie vertrouwd te maken met WenS. Je zorgt voor toegankelijke gebruikersdocumentatie, heldere instructies voor trainingen en acceptatietesten. Zo verzorg je sessies waarbij je gebruikers ondersteunt de mogelijkheden van deze oplossing te verkennen. Bevindingen die daarbij opkomen vertaal je naar mogelijke oplossingen. Dit kunnen wijzigingsverzoeken zijn, aanpassingen in gebruikersdocumentatie of verbetervoorstellen voor de werkwijze binnen Defensie. Voor de acceptatie van deze ontwikkeling is kennis en ervaring van verandermanagement een pre. Ook word je betrokken bij het ontwikkelen van materiaal voor opleiding en training. Je werkt daarbij in een multifunctioneel team met mensen van Defensie.

Achtergrond

Werving en selectie is voor Defensie een belangrijk proces om te zorgen dat Defensie haar taak voor vrede en veiligheid kan blijven invullen. Defensie is continue op zoek naar militair en burgerpersoneel. Ook is Defensie een gewilde organisatie voor stageopdrachten. Voor de ondersteuning van het werving en selectieproces maakt Defensie gebruik van een rijksbrede Werving en Selectiesysteem oplossing (WenS). Deze oplossing maakt gebruik van SAP Successfactors Recruitment. Het programma WenS is verantwoordelijk voor de inrichting van WenS binnen Defensie. Voor dit programma zoeken we een Business Consultant voor 4 dagen per week tot eind 2023.

Organisatie

De DPOD draagt bij aan de personele gereedstelling met als doel om Defensie en haar medewerkers in staat te stellen haar ambities op dat gebied en de invulling van goed werkgeverschap waar te maken. De DPOD is de brug tussen strategie en beleid enerzijds en de uitvoering (bij de Defensieonderdelen en DPOD Dienstencentra) anderzijds. De DPOD heeft als doel het bestuur en de uitvoering binnen de Defensieonderdelen te ontzorgen, zodat deze zich maximaal op hun kerntaken kunnen richten. De Divisie Personeel & Organisatie Defensie (DPOD) is één van de divisies van het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO). De DPOD bestaat uit zeven dienstencentra en de MD-groep. De DPOD ondersteunt de defensieonderdelen met P&O-dienstverlening. Zij biedt daartoe kennis aan over het P&O-functiegebied en verleent diensten aan leidinggevenden, P&O-functionarissen en defensiewerknemers binnen het gehele spectrum van de personele dienstverlening. Hiermee draagt DPOD bij aan de personele gereedstelling van Defensie en het uitvoeren van goed werkgeverschap. De operationele commando’s (OPCO’s) kunnen zich hierdoor maximaal richten op de uitvoering van de primaire taakstelling van Defensie.

Eisen en wensen voor de functie Business Consultant

Harde-eisen

  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring op HBO of WO werk- en denkniveau
  • kandidaat heeft kennis van en ervaring op het gebied van IT systemen in het HR domein (minimaal 3 jaar werkervaring)
  • Kandidaat heeft tenminste 5 jaar aantoonbare ervaring als Projectleider, Adviseur en of Consultant binnen een IT werkveld.

Wensen

  • Kandidaat heeft kennis en ervaring om gebruikers te ondersteunen bij training en acceptatie van een (nieuwe) applicatie
  • Heeft ervaring met het opstellen van opleiding- en trainingsmateriaal

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-02-27 10:06:02

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden