Business Consultant – Projectmanager | Amersfoort

Sorry, deze opdracht voor Business Consultant – Projectmanager is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amersfoort
Aanvraagnummer:
A2024-633
Startdatum:
01-08-2024
Verwachte einddatum:
31-07-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
01-05-2024 08:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Business Consultant – Projectmanager

Ben jij een ervaren business consultant die het als de ultieme uitdaging ziet om vanuit een grote hoeveelheid complexe informatie een betrouwbare integrale planning op te stellen. En ben je op zoek naar een bedrijf waar je aan de slag kunt met tenders en projecten in verschillende disciplines van uitvoering, instandhouding tot vervanging van diverse systemen? Binnen Defensie/ Landgebonden IT / Spiral 0 –FP1 ben je verantwoordelijk voor het verkrijgen, analyseren, verwerken en beheren van de projectinformatie voor de door jou op te stellen procesplan. Dit doe je voor één of meerdere projecten conform de projectstrategie. Met jouw scherpe oog stel je het kritieke pad vast, ben je scherp op conflicten en risico’s in de planning en draag je actief bij aan (beheers)oplossingen. Vanuit de uitvoeringsfase draag je bij aan het tijdig binnen de geldende eisen, kaders en wet- en regelgeving afronden van het project. Je werkt hierbij samen met het stafteam, de projectmanagers en betrokken specialisten en stakeholders. Daarnaast zoek je actief de samenwerking op met collega’s op, deel je jouw kennis en kunde binnen Landgebonden IT. Vanuit jouw ervaring coach je collega’s, leer je van elkaar om op deze manier bij te dragen aan het gezamenlijk succes van complexe integrale projecten.

Achtergrond

Het programma FOXTROT realiseert de digitale transformatie van de krijgsmacht in het mobiele militaire domein. FOXTROT operationaliseert daarmee de ambities uit de Defensievisie 2035 langs de richting die de IT-strategie voorschrijft. FOXTROT is het krijgsmachtbrede programma dat de noodzakelijke veranderingen organiseert om Informatie Gestuurd Optreden (IGO) in het mobiele optreden mogelijk te maken. Ons concrete doel: Alle mobiele platformen altijd veilig verbonden en interoperabel met (inter)nationale partners om informatie gestuurd optreden mogelijk te maken. Connectiviteit is een essentiële randvoorwaarde voor succes en vormt het fundament voor genetwerkt optreden. Spiral 0 is het eerste project gegund aan Langebonden IT dat tot realisatie gaat komen om het eerste bataljon van de Koninklijke Landmacht (CLAS) te moderniseren en richt zich op voertuigen van 44BTG van de 43 Gemechaniseerde Brigade. Hiervoor is een projectvoorstel goedgekeurd en binnen dit project is een Business consultant benodigd. Als Business Consultant bij Foxtrot Spiral 0 werk je intensief samen met de deelprojectleiders vanuit de projectorganisatie Spiral 0, de lijn en projectleiders binnen Landgeboden IT JIVC, CLAS en medewerkers van het programma Foxtrot. Het project Spiral 0 gaat Q2 2024 in uitvoering en loopt t/m 2028.

Organisatie

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Business Consultant – Projectmanager

Harde-eisen

 • Kandidaat heeft tenminste een afgeronde (diploma) HBO-opleiding richting Bestuur & Organisatie en/of Bedrijfswetenschappen.
 • Kandidaat beschikt over een Prince II certificaat.
 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring in het formuleren, beoordelen en consolideren van (wijziging)voorstellen.
 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring in het creëren van draagvlak voor het project.
 • Kandidaat heeft tenminste 2 jaar aantoonbare werkervaring met projectmanagement tools zoals MS Projects en JIRA
 • Kandidaat heeft tenminste 8 jaar werkervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving

Wensen

 • Kandidaat heeft bij voorkeur een resultaatgerichte gestructureerde aanpak en de drive om de organisatie en zichzelf daarmee naar een hoger niveau te tillen.
 • Kandidaat werkt bij voorkeur graag samen, is communicatief sterk en begrijpt hoe belangrijk procesbeheersing is, om projecten binnen de kaders van tijd, geld en kwaliteit beheerst af te ronden.
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring op het gebied van inrichten en implementeren van procesmanagement.
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring op het gebied van opzetten, uitvoeren van besluitvormingsprocessen.
 • Kandidaat is bij voorkeur in staat complexe informatie over te brengen bij verschillende doelgroepen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-24 12:41:58

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden