Business Consultant – A0515873 | Gouda

Sorry, deze opdracht voor Business Consultant – A0515873 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Gouda
Aanvraagnummer:
A2024-940
Startdatum:
01-07-2024
Verwachte einddatum:
30-06-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
06-06-2024 17:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Business Consultant – A0515873

Opdrachtomschrijving
Als projectcoördinator innovatie lever je een belangrijke bijdrage aan het portfolio van innovatieprojecten binnen DJI. Voor deze rol zijn in ieder geval de volgende 3 innovaties van belang:

1) Zorg & Innovatie: De organisatie geeft aan dat er kansen gezien worden om op zorgtaken binnen DJI (verder) te innoveren. Begin 2024 wordt daarom een compacte werkgroep gestart met als doel om deze kansen in kaart te brengen, te komen tot gedragen innovatievoorstellen en deze – voor zover goedgekeurd – uit te (laten) voeren. Als projectcoördinator innovatie treedt je op als voorzitter en aanjager van deze werkgroep.
2) Betrekken bedrijfsleven: DJI wil nog effectiever innoveren door het bedrijfsleven actiever bij innovaties te betrekken. Daar zijn al verschillende ideeën voor bedacht, o.a. bij diverse vestigingen in het land en binnen het innovatiespoor Ondermijning & Veiligheid. Begin 2024 wordt een compacte werkgroep gestart om een visie uit te werken op het betrekken van het bedrijfsleven bij innovaties en om een aantal eerste innovatietrajecten op dit spoor te organiseren. Als projectcoördinator innovatie treedt je op als voorzitter en aanjager van deze werkgroep.
3) Werkpakket Robotica in keten-onderzoeksprogramma met TNO. In 2024 gaat een werkpakket van start, als onderdeel van een meerjarenonderzoeksprogramma met TNO, Politie en KMAR, naar de inzet van robotica. Als projectcoördinator innovatie treedt je op als werkpakketbegeleider namens DJI en werk je mee aan het opzetten van dit werkpakket, waarbij je o.a. de behoeften en kansen ophaalt uit de DJI-organisatie, deze vertaalt naar onderzoeksvragen voor het werkpakket en meewerkt aan het beantwoorden van deze onderzoeksvragen (waarbij TNO inhoudelijk het voortouw neemt).
Bij al deze werkzaamheden is het communicatie naar de DJI-organisatie van belang, o.a. via de innovatiepagina op het nieuwe intranet.

Achtergrond
DJI heeft zich als doel gesteld om in 2030 een toonaangevende en innovatieve justitiële organisatie te zijn. Daarbij speelt de noodzaak mee om flexibel te kunnen inspelen en anticiperen op veranderingen in de omgeving, die snel gaan, bijvoorbeeld op het vlak van technologie. Daartoe zijn verschillende innovatiesporen ingericht, waaronder per divisie, voor sleuteltechnologieën en voor de strategische innovatiedoelen personeelskrapte, ondermijning & veiligheid. Daarmee werkt DJI planmatig aan innovatie, waarbij kansrijke thema’s voorzien worden van een innovatieplan dat zo snel mogelijk ook (op delen) uitgevoerd wordt. Verdere kennisopbouw en het opleveren van zichtbare resultaten gaat dan hand in hand. De projectcoördinator innovatie maakt onderdeel uit van Team Innovatie en rapporteert aan de Projectleider Innovatie.

Organisatie
De Directie Informatievoorziening (DI) bestaat uit de volgende onderdelen:

1. CIO-Office
De CIO-office is verantwoordelijk voor het stellen van kaders en de sturing hierop om ervoor te zorgen dat de informatievoorziening van de DJI kwalitatief hoogwaardig en toekomstbestendig is en blijft. Daarnaast heeft het een adviesfunctie ten aanzien van opdrachtgevers en de ambtelijke en politieke top;
2. Informatiemanagement en Architectuur (IMA)
De afdeling Informatiemanagement en Architectuur vertaalt de (functionele) vraag vanuit de DJI-organisatie naar efficiënte en effectieve IV-ondersteuning, initiatiert daartoe nieuwe projecten inclusief de voorbereiding van de besluitvorming in de Iboard en stelt domeinarchitecturen op in samenspraak met stakeholders en informatiemanagers;
3. Functioneel Beheer en Dienstenmanagement (FBD)
De afdeling Functioneel Beheer is verantwoordelijk voor het beheer van de informatievoorziening van DJI met focus op de gebruikersorganisatie. De afdeling Dienstenmanagement definieert en onderhoudt het ICT-dienstenportfolio t.b.v. DJI door o.a. actief contractmanagement en leveranciersmanagement;
4. Project Management en Implementatie (PMI)
De afdeling Project Management en Implementatie is verantwoordelijk voor de beheersing én het projectmatig realiseren van wijzigingen en nieuwe oplossingen in de informatievoorziening conform standaard methodieken.

Eisen en wensen voor de functie Business Consultant – A0515873

Harde-eisen

 • Kandidaat heeft minimaal een HBO opleiding afgerond in de technische of bedrijfskundige richting;
 • Kandidaat heeft minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met het coördineren van innovatietrajecten;
 • Kandidaat heeft minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met inzet van technologie in uitvoeringsorganisaties;
 • Kandidaat heeft minimaal drie (3) jaar aantoonbare werkervaring met zorginnovatie;
 • Kandidaat heeft minimaal twee (2) jaar aantoonbare werkervaring binnen een (semi) overheidsinstantie.

Wensen

 • Ervaring met innovatietrajecten in andere sectoren die relevant zijn voor DJI;
 • Teamspeler;
 • Resultaatgericht;
 • Ervaring met inzet van intranet voor communicatie met interne achterban.

Competenties

 • Zelfstartend;
 • Proactief;
 • Energiek;
 • Slim acterend;
 • Verbindend;
 • Daadkrachtig;
 • Actiegericht;
 • Communicatief sterk (mondeling, schriftelijk en presentaties).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 4 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-29 14:45:45

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden