Business Analist | Utrecht

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2022-0677
Startdatum:
01-07-2022
Verwachte einddatum:
30-06-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
10-06-2022 08:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op zoek naar een Business Analist op basis van 36 uur per week.

Je voert business (informatie) analyses uit op vraagstukken vanuit de business. De vraagstukken hebben veelal een sterke IV/ICT component. Door in gesprek te gaan met de business betrokkenen en het doen van organisatie onderzoek bepaal je de businessimpact. Je stelt vragen en achterhaalt de belangen en helpt bij het opstellen van business cases. Je inventariseert en analyseert de requirement van de business en gebruikers. Je maakt daarbij gebruik van experts vanuit verschillende afdelingen binnen de organisatie, zoals P&O, Juridische Zaken, informatie(data)specialisten, proces adviseurs of ICT. Op basis van jouw analyse en impactbepaling stel je een adviesdocument op, waarin je aanbevelingen doet voor veranderingen. Veranderingen hebben een impact op de systemen van NVWA. Jij analyseert de impact van de veranderbehoefte op de (bedrijfs) processen en applicaties. Je levert proces en gegevensmodellen op. Betreft inhuur specifiek op gebied van de processen Bezwaar en beroep en Afdoening en de basis administaties die hiervoor worden bedacht en ontwikkeld.

Achtergrond opdracht:
Betreft inzet voor het ICT actieplan binnen NVWA om de informatiepositie en -voorziening verder te verbeteren. De meeste acties die in dit IV/ICT actieplan zijn uitgewerkt betreffen derhalve businessthema’s. De uitvoering van de acties is niet louter een ICTaangelegenheid, maar verlangt vooral business-leiderschap. De business moet voorop gaan in haar eigen vernieuwing. Voor de uitvoering van dit IV/ICT actieplan wordt mbv multidisciplinaire teams concrete verbeteringen in de IV/ICT ondersteuning ontwikkelt.

Organisatie:
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bewaakt de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en de veiligheid van voedsel en consumentproducten, en handhaaft de natuurwetgeving’.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • HBO+;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met opstellen van requirements, proces en gegevensmodellen;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het uitvoeren van analyses op ‘verticale thema’s zoals bijv. beveiliging, authenticatie, e.d.

Wensen:

  • Competenties: Analyseren, omgevingsbewustzijn, plannen en organiseren, klantgericht, initiatiefrijk, samenwerken en resultaatgericht;
  • Je hebt ervaring met vergelijkbare werkzaamheden binnen overheidsorganisaties. Kennis en ervaring met Agile (scrum);
  • Omdat een belangrijk deel van deze opdracht zich af zal spelen op het gebied van de bestuursrechterlijke afdoening vragen we in aanvulling op bovenstaande gedegen kennis van bestuursrecht en de basisprocessen die spelen binnen de context van een bestuursorgaan.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-06-07 05:21:24

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden