Business Analist | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Business Analist is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2024-1142
Startdatum:
15-07-2024
Verwachte einddatum:
30-06-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
20-06-2024 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Business Analist

Opdrachtomschrijving
Als ervaren business analist in het team Directiedashboards richt je je op het begrijpen van de behoeften van de Directies (Grote Ondernemingen, Particulieren, MKB, etc) en de beschikbare data om deze te vertalen in heldere ontwerpen voor de data-opwerking/data flow, definities en user stories voor het bouwen van het generieke MI Directiedashboard. Dit is momenteel het vlaggenschip product bij onze ART. Hierin trek je samen op met de product manager, de interne product owner en de data engineers. Het is een brede functie waarbij je zowel je klantgerichtheid en organisatiesensitiviteit kwijt kan, als je vaardigheden op gebied van data analyse en technisch ontwerp. Naast het ontwerp ondersteun je het team bij de gehele ontwikkeling en implementatie van het product. Bij de brede functie past brede ervaring, naast bovenstaand dus ook kennis van architectuur, van datamodellering en ontwerpfuncties binnen IT, en van het specificeren en bouwen van managementinformatieproducten.

Achtergrond
Je komt te werken in een goed draaiend zelfsturend team, met voltijd interne product owner. Het team is reeds gestart met de bouw van het generieke dashboard, er staat een solide framework en er is goed klantcontact. Voor de aansluiting van nieuwe Directies op het product is sterk behoefte aan een ervaren business analist die dit verder kan uitdiepen en zo het team helpen bij de ontwikkeling. Er wordt SAFE gewerkt, op basis van prioritering kan er ook gevraagd worden voor andere producten business analyse werkzaamheden uit te voeren.

Organisatie
De IV-organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV-organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV-landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Business Analist

Harde-eisen

 • WO werk -en denkniveau, blijkend uit gevolgde en succesvol afgeronde opleidingen en/of werkervaring op het expertisegebied
 • Aantoonbare ervaring in een rol als business analist in een data gedreven omgeving, bij voorkeur bij een grote organisatie/overheidsinstelling. (>5 jaar)
 • Kandidaat voldoet aan de Insiderregeling Financiën 2017
 • Gedeeltelijk thuiswerken mogelijk.
 • Je hebt WO-werk- en -denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een rol als business analist in een data gedreven omgeving, bij voorkeur bij een grote organisatie/overheidsinstelling.
 • Je kunt programmeren in SAS en SQL
 • Je hebt ervaring met Agile-scrum werken

Competenties

 • initiatief
 • analyseren
 • organisatiesensitiviteit & klantgericht
 • overtuigingskracht
 • plannen en organiseren

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-06-17 13:47:42

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden