Business analist/Procesontwerper | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Business analist/Procesontwerper is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-748
Startdatum:
15-06-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
22-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Business analist/Procesontwerper

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Business analist/Procesontwerper op basis van 36 uur.

We zijn op zoek naar ervaren Business analisten/Procesontwerpers. Jij bent verantwoordelijk voor het voortbrengen en leveren van herkenbare IT-oplossingen binnen de keten vennootschaps- en dividendbelasting. Deze business stelt de doelen en prioriteiten vast, waarbij jij en je collega’s met behulp van de Agile-werkwijze en volgens het Scaled Agile Framework voor de voorbereiding en realisatie zorgen. Je bent een belangrijke spil bij onder meer de invoering van complexe (Europese) wetgeving. Je hebt kennis van de business(processen), architectuur, ICT, testfase en implementatie en kunt omgaan met de complexiteit die hierbij komt kijken. Zo stel je bijvoorbeeld requirements-, business- en informatieanalyses op en ontwerp je o.a. procesmodellen. Daarbij zorg je ervoor dat de mogelijkheden van techniek, wetgeving en bedrijfsvoering verwerkt worden in jouw ontwerpproducten. Je zorgt voor de juiste specificaties waarmee jouw IT-collega’s de functionaliteiten kunnen bouwen. Bij de realisatie en implementatie, zorg je dat de specificaties en ontwerpen op de juiste manier worden geïnterpreteerd.

Achtergrond:
Integratie Business Services (IBS) heeft als missie het voortbrengen en leveren van herkenbare IT-oplossingen voor de business van de Belastingdienst. Hierbij worden generieke en specifieke voorzieningen geïntegreerd tot compleet werkende IT-oplossingen. De afdeling IBS Vennootschapsbelasting en Dividendbelasting (VPB en DIV) zorgt voor architectuur, ontwikkeling, bouw, test, integratie, (gebruikers)documentatie en inzet van applicaties binnen de keten. Samen met de andere teams worden geintegreerde oplossingen voor de gebruikers gerealiseerd. VpB bestaat uit een aantal ICT-services die jaarlijks 30 miljard euro opbrengt voor de schatkist van Nederland, het systeem levert dus een substantiële bijdrage aan de BV Nederland.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Business analist/Procesontwerper

Harde eisen:

  • Kennis van en ervaring met tools, methoden en technieken voor Procesontwerp en het beschrijven van benodigde specificaties en functionaliteiten binnen een SAFe Agile werkwijze;
  • HBO/WO opleidingsniveau, bijv Bedrijfskundige Informatica;
  • Ervaring met Business analyse & Procesontwerp/modelleren ( 5 jr );
  • Ervaring met SAFe Agile werken ( 3 jr );
  • Ervaring in grotere en complexe organisaties ( 3 jr ).

Wensen:

  • Competenties: Analyseren, initiatief, netwerken, plannen en organiseren, resultaatgerichtheid;
  • Kennis van en ervaring met tools zoals: BIZZdesign Enterprise Studio, Jira, Confluence.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-15 09:16:35

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden