Business Analist | Huis ter Heide

Sorry, deze opdracht voor Business Analist is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Junior
Standplaats:

Huis ter Heide
Aanvraagnummer:
A2023-1035
Startdatum:
01-10-2023
Verwachte einddatum:
31-07-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
24-07-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Business Analist

Wij zijn namens het Ministerie van Defensie op zoek naar een Business Analist op basis van 36 uur.

Binnen Bureau Materieelbeheer (MaBe) is behoefte aan een (jr.) business analist die organisatorische, operationele en werkprocesssen in kaart gaat brengen. Daarnaast is het de bedoeling om de werkprocessen in nieuwe, heldere werkinstructies te beschrijven. Zodanig dat nieuwe medewerkers binnen MaBe direct aan de slag kunnen met het uitvoeren van taken. Aan jou de opdracht om in eerste instantie de huidige processen van het MaBe in kaart te brengen en hierover werkinstructies op te leveren. In een volgende fase en bij gebleken geschiktheid kan worden gevraagd procesverbeteringen voor te stellen en deze eventueel te implementeren.

 • Je gaat zelfstandig aan de slag met het ophalen van uiteenlopende en verspreid in de organisatie aanwezige informatie over de werking van het MaBe. Het kan hierbij gaan om documentatie-onderzoek, bezoeken aan verschillende defensie-locaties waar(voor) MaBe activiteiten verricht, of het afnemen van interviews met belanghebbenden.
 • De opgehaalde informatie weet jij zelfstandig te vertalen naar bruikbare werkinstructies voor (nieuwe) medewerkers. Dankzij jouw werk kunnen (nieuwe) collega’s binnen MaBe zelfstandig aan de slag met de uitvoering van taken, zowel operationeel als binnen de IT omgeving.
 • Daarnaast zorg jij er dankzij jouw werkzaamheden voor dat het management van het bedrijfsbureau ICS zich een goed beeld kan vormen over het MaBe en hierdoor in staat is keuzes te maken. Het resultaat van jouw werk vormt de basis voor stuurinformatie.

Achtergrond:
In jouw functie ben je onderdeel van het Bedrijfsbureau ICS (Infrastructuur Centrale Services) binnen IT-Infra. In jouw rol rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Bedrijfsbureau ICS. Op dagelijkse basis zal je veel samenwerken met medewerkers van het MaBe, zowel burgers als militairen.

Organisatie:
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Business Analist

Harde eisen:

 • Minimaal 4 jaar ervaring met procesanalyse en -verbetering;
 • Minimaal 4 jaar ervaring met het werken op operationeel en tactisch niveau;
 • Analytisch zeer sterk en in staat om binnen gestelde deadlines zelfstandig onderzoek te doen. Onderzoek voer je accuraat en zorgvuldig uit. Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring hierin;
 • Kandidaat is in bezit van minimaal een HBO-diploma en/of aantoonbaar HBO en/of WO werk- denkniveau;
 • Kandidaat is in staat om op verschillende niveaus te acteren en daarnaar te communiceren. Ook capabel hierin bij een organisatie die in beweging is;
 • Kandidaat heeft minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met business analyses en IT systemen;
 • Kandidaat heeft minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met het analyseren van ontwikkelingen en problemen.

Wensen:

 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring binnen het Defensie-netwerk.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-07-17 09:10:26

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden