Business Analist | Hoofddorp

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Hoofddorp
Aanvraagnummer:
A2022-0635
Startdatum:
22-08-2022
Verwachte einddatum:
22-08-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
14-06-2022 09:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor een klant op zoek naar een Senior Business Analist op basis van 40 uur per week. 

Op de afdeling Data & IT van onze klant in Hoofddorp is een vacature ontstaan voor de functie van (senior) Business Analist. De huidige business analist van Ordina zal 1 september a.s. haar werk beeindigen. Ordina kan deze functie door andere kandidaat vervangen. Instroom halverweg augustus. De business analist zal zoveel mogelijk op locatie zijn/haar werkzaamheden vervullen. 

Het bedrijf:
Het bedrijf is een leaseholding gericht op het midden- en kleinbedrijf in Nederland. Het beheert een portefeuille van ruim 60.500 leasecontracten, waardoor het zich mag scharen bij de top 10-autoleasemaatschappijen van Nederland. Kom je bij ons, dan word je onderdeel van een bedrijf met enorme groeiambities. Wij doen alleen dingen die bijdragen aan de klanttevredenheid. En dat begint bij de tevredenheid van onze medewerkers.

Functieomschrijving:
Het is de grote diversiteit en de vele innovaties die het voor een Business Analist zo leuk maken te werken bij onze organisatie. De Business Analist heeft een belangrijke rol in de samenwerking tussen de business en IT. Jouw rol is om actief in gesprek te gaan met onze stakeholders, om er op die manier achter te komen hoe het proces het beste werkt: je bent een ster in het uitwerken van deze processen op gestructureerde wijze. Je analyseert en brengt de business wensen in kaart, waarna je deze vertaalt in een IT gerichte oplossing. Je maakt gebruik van diverse tools als bijvoorbeeld BPMN. Agile werken is niet nieuw voor jou! Je challenged op het probleem en oplossingen en stelt de vraag achter de vraag: wat heb je nodig om tot een goed voorstel te komen? De opgehaalde vereisten weet je in user story’s te vertalen om de software ontwikkeling te ondersteunen, zowel in het wijzigen van bestaande applicaties of het creëren van geheel nieuwe applicaties.

Wij zoeken:
Iemand, die net als wij, ervan overtuigd is dat de toekomst van financiële dienstverlening online ligt. In data-gedreven oplossingen om precies te zijn, die perfect op de behoeften van de klant aansluiten. Met je scherpe onderzoekersgeest duik je graag in de complexe materie om deze oplossingen te vinden.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo/wo niveau en minimaal 5 jaar ervaring in een IT omgeving;
  • Kennis en ervaring in de financiële sector;
  • Je bent sterk analytisch onderlegd (ervaren in process modelling, concreet maken van business value, het gebruiken van de juiste methodes om de wensen te verzamelen en vast te leggen);
  • Communicatief sterk: je durft de juiste vragen over het probleem en oplossing te stellen, je bent in staat de stakeholders te beïnvloeden en mee te nemen in de oplossing. Daarnaast kan je de functionaliteiten goed uitleggen aan zowel ontwikkelaars als stakeholders die minder technisch onderlegd zijn;
  • Je hebt oog voor detail en kunt goed hoofd- en bijzaken onderscheiden;
  • Je werkt gedetailleerd en secuur en stelt alles in staat om een heldere oplossing te beschrijven;
  • Je bent in staat tot zelfreflectie en werkt actief aan je persoonlijke ontwikkeling;
  • Je beheerst de Nederlands taal in woord en geschrift.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-05-24 11:56:58

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden