Business Analist | Groningen / Hybride digitaal / fysiek

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Groningen / Hybride digitaal / fysiek
Aanvraagnummer:
A2022-0185
Startdatum:
21-02-2022
Verwachte einddatum:
31-08-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
11-02-2022 08:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) op zoek naar een Business Analist op basis van 36 uur per week. 

Binnen IMG spelen een aantal ontwikkelingen die veranderingen in processen, organisatie en werkwijzen met zich meebrengen. Zo is het programma Uniformeren en kwalitatief verbeteren gestart met als doel om de uniformiteit in fysieke schadeafhandeling te verbeteren en nieuwe kaders t.a.v. rechtvaardige toekenning van compensatie te ontwikkelen en implementeren. De business analist heeft als scope de business analyse werkzaamhedne voor de realisatie van de KPI rapportages en dashboards vanuit het Programma Uniformeren voor de IMG lijnorganisatie en bevat de volgende werkzaamheden: – Gesprekken met de business over KPI’s en IT behoeftes – Begeleiden van de ontwikkeling en reviews van dashboards en data modellen Deze rol is een business gedreven rol waarin ook mee-ontwikkeld moet kunnen worden en meegedacht moet kunnen worden in de realisatie van de dashboards en het Datawarehouse. Iemand die goed kan spreken met de business zijde en goed begrijpt wat technisch vervolgens mogelijk is.

Achtergrond opdracht:
Binnen IMG zijn er tal van dashboards in gebruik die bijdragen in het behalen van de organisatiedoelen van het IMG zoals het voortvarend afhandelen van de aanvragen. Denk hierbij aan dashboards voor het sturen op de prestaties van de externe partijen en dashboards met inzichten voor toetsing. Bij de aanbesteding voor de nieuwe partijen, die starten per maart 2022, zijn Key Performance Indicators (KPI’s) meegegeven waarmee de prestaties van de partijen kunnen worden gemeten. Om de prestaties inzichtelijk te maken moeten deze KPI’s worden gerealiseerd in een dashboard. Naast dit dashboard zullen er nog andere dashboards ontwikkeld moeten worden om het verschillende afdelingen binnen het IMG te ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken. Wij zoeken een junior data specialist die het team kan ondersteunen bij BI vraagstukken (data-analyse en business-analyse) en het ontwikkelen van dashboards. Het zwaartepunt van de werkzaamheden zal liggen in het uitvoeren van analyse en ontwikkeltaken onder begeleiding van senior teamleden.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou.

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies.

Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Azure data fundamentals;
  • Data analyst Associate;
  • WO opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met data technieken (zoals SQL);
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met data analyse;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met visualisatietechnieken;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met vertaling van business wensen naar IT ontwikkelingen.

Wensen:

  • Competenties: Analytisch, Pragmatisch, Samenwerking;
  • Aanvullende kennis van Stakeholder management.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-02-09 10:39:21

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden