Business Analist | Amsterdam

Deze opdracht kun je ook doen via een arbeidsovereenkomst met Quest4.

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
A2021-1723
Startdatum:
01-09-2021
Verwachte einddatum:
31-03-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
02-08-2021 17:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Bank Assisted Onboarding: nieuwe klant worden voor Private BankingJe werkt in één van de agile teams op onze afdeling Online Channels, waarin wordt gewerkt aan het realiseren van de client journey rekening openen voor Private Banking klanten’. Dit team wordt nieuw opgezet en gaat heten Bank Assisted Onboarding’: een rekening openen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van de digitale mogelijkheden. Dit proces bestaat nog niet en is vooral complex door de complexe bestuurssituaties van sommige Private Banking klanten, de juridische componenten van de digitale journey en het aansluiten op bestaande digitale generieke componenten. Als Business Analist in dit proces schakel je dus met veel diverse partijen, die allemaal eisen hebben aan de nieuw te ontwikkelen journey: je laat je niet uit het veld slaan en staat analytisch en communicatief sterk.Jouw team is gevestigd in Amsterdam, waarbij jullie (op dit moment volledig) op afstand werken met de andere collega’s in Nederland en in Hyderabad, India. Jouw team is een van de multidisciplinaire agile teams onder de afdeling Online Channels, die de end-to-end verantwoordelijkheid draagt voor de zakelijke digitale kanalen: Internet Bankieren Zakelijk, abnamro.nl/grootzakelijk en onze grootzakelijke portal. Je bent daarmee onderdeel van Commercial Banking’, de zakelijke tak van ABN AMRO.

Je bent actief in gesprek met onze stakeholders om er achter te komen hoe een proces het beste digitaal werkt: je bent een ster in het uitwerken van deze processen op gestructureerde wijze. Daarvoor challenge je op het probleem en oplossingen en stelt de vraag achter de vraag: wat heb je nodig om tot een goed voorstel te komen? Je maakt een helder overzicht van business requirements, systemen en bronnen die we raken en nodig hebben, én weet de processen zo uit te leggen in user stories, dat de developers er direct mee aan de slag kunnen. Vervolgens test je mee, haal je de juiste data op en lever je concrete input voor optimalisatie in de toekomst. Kortom: met je analytische denkkracht als basis, weet je complexe informatie om te zetten in praktische oplossingen.

Net als wij, ben je ervan overtuigd dat de toekomst van financiele dienstverlening online ligt. In data-gedreven oplossingen om precies te zijn, die perfect op de behoeften van de klant aansluiten. Met je scherpe onderzoekersgeest duik je graag de complexe materie in om deze oplossingen te vinden.

Het gaat hier om vaste posities, waarbij we in september al invulling moeten hebben: we zoeken dus nu ook naar collega’s die tijdelijk ons team willen versterken. Dit betreft een nieuw team dat helemaal moet worden opgezet. De senior BA heeft samen met de architect ook een belangrijke rol om het development team samen te gaan stellen op basis van de solution intent.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • je hebt een afgeronde opleiding op hbo/wo niveau en minimaal 5 jaar ervaring in een digitale omgeving,
 • je bent sterk analytisch onderlegd (ervaren in proces modelling, concreet maken van business value, schrijven van user stories eventueel onderbouwd met visio flows), het gebruiken van de juiste methodes om klantwensen te verzamelen en vast te leggen (workshops, klantonderzoek),
 • communicatief sterk: je durft de juiste vragen over het probleem en oplossing te stellen, je kan je stakeholders goed beïnvloeden en meenemen in de oplossing. Daarnaast kan je de functionaliteiten goed uitleggen aan zowel ontwikkelaars als stakeholders die minder technisch onderlegd zijn,
 • je werkt gedetailleerd en secuur en stelt alles in staat om een heldere oplossing te beschrijven voor de developers,
 • je bent zelfreflectief en werkt actief en open aan je persoonlijke ontwikkeling,
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Naast je eigen scrumteam is er op de afdeling ook een werkgroep met business analisten van andere teams. Je wordt er enthousiast van om ervaringen te delen met anderen en van anderen te leren.

Wensen:

  Aanvullende informatie

  Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

  De selectiegesprekken vinden plaats op . Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

  Geplaatst op 2021-07-30 12:50:12

  Opdracht delen

  Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????  Status : Gesloten

  Reageer


  Aanmelden voor functie
  Maximale uploadgrootte: 5MB

  ‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

  Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

  ‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

  Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

  ‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

  Jan Versluijs, HR professional

  ‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

  Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

  ‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

  Bianca Ashruf (Logius)

  Ontvang opdrachten in je mailbox

  Job Alert maken

  Meld je aan voor onze talentpool

  CV aanbieden