Blueriq Modelleur | Utrecht

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2021-1316
Startdatum:
03-05-2021
Verwachte einddatum:
31-10-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
15-04-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op zoek naar een Blueriq Modelleur op basis van 36 uur per week. 

De Blueriq Modelleur is lid van het DEVOPS team rond de basisvoorziening van de NVWA. De Blueriq modelleur is verantwoordelijk voor het realiseren van features en user-stories op basis van Blueriq in de systemen die vallen onder de Basisvoorziening. Het is daarbij belangrijk dat er functionaliteit gerealiseerd wordt die onderhoudbaar, toekomstvast, veilig, performant, generiek en van voldoende kwaliteit. Van de Blueriq modelleur wordt verwacht dat hij het Blueriq versie/releasemanagement, test en ontwerp activiteiten uitvoert. Daarbij heeft de modelleur ervaring met alle componenten van Blueriq. Hij/zij werkt nauw samen met de teamleden met verschillende expertises. Ook kan de Blueriq Modelleur worden in gezet bij storingen en onderhoud van bestaande producten en de versionering daarvan.

Het overzicht houden over de inrichting en het afstemmen met de andere Blueriq modelleurs, techlead, solution architecten, beheerders en product ownersmaken integraal onderdeel uit van de werkzaamheden. Hij/zij is in staat om kritische vragen te stellen over de voorgestelde userstories en weet deze te vertalen naar oplossingen passend binnen Blueriq. Ook wordt verwacht dat hij/zij in nauw contact treedt met de andere teams in het kader van de uit te voeren activiteiten van het eigen team. Hij/zij beschikt over sterk ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel, creatief, nauwkeurig en stressbestendig.

Achtergrond opdracht:
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is ontstaan uit drie organisaties met elk hun eigen identiteit, taken, processen en systemen. In totaal kent de NVWA 23 toezichtdomeinen. Hoewel er verschillen zijn in aanpak, is de basis van het toezicht steeds hetzelfde. Echter, de procesinrichting verschilt sterk, niet alleen divisie overstijgend maar ook binnen een divisie. In 2014 is de NVWA gestart om de procesinrichting meer uniform te maken. Het onderdeel binnen de organisatie dat zich bezighoudt met het beheer van de software, zodat de NVWA zaakgericht kan werken, wordt uitgevoerd op basis van een Agile werkwijze met behulp van het platform Blueriq.

Organisatie:
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bewaakt de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en de veiligheid van voedsel en consumentproducten, en handhaaft de natuurwetgeving’.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Met goed gevolg gevolgde opleidingen Blueriq (Blueriq Modelling Foundation, Blueriq Modelling Advanced, Dynamic Case management);
  • Ervaring met het uitvoeren van de werkzaamheden in geschaalde agile omgevingen obv SAFe;
  • Kennis van en ervaring met het ontwerpen en realiseren van applicaties (op basis van een model gedreven oplosrichting zoals Blueriq);
  • Je hebt meer dan 2 jaar projectervaring en aantoonbare kennis van en ontwerp/modelleerervaring met het complete Blueriq platform op tenminste versie Blueriq-11;
  • Je hebt meer dan 2 jaar kennis en ervaring met de realisatie van systemen o.b.v. (dynamisch) Procesmanagement;
  • Je hebt meer dan 2 jaar ervaring met werken voor grote ambtelijke organisaties zoals (Rijks)overheden;
  • Je hebt meer dan 1 jaar kennis en ervaring met het realiseren van systemen o.b.v. zaakgericht werken.

Wensen:

  • Competenties: – Kritisch, systematisch, gedisciplineerd, maar met een pragmatische inslag; – Initiatiefrijk; – Proactief; – Flexibel; – Zelfstandig, maar ook een teamplayer; – Stressbestendig;
  • Kennis en ervaring met Oracle, SoapUI, webservices (Rest, Soap), XSD, XML;
  • Geregistreerd in het Blueriq certificerings register als Professional.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-04-12 11:07:11

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden