Azure Cloud Engineer | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Azure Cloud Engineer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-1053
Startdatum:
07-08-2023
Verwachte einddatum:
30-11-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 106,00


Sluitingsdatum aanvraag:
27-07-2023 16:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Azure Cloud Engineer

Wij zoeken voor SSC-ICT een Azure Cloud Engineer op basis van 36 uur per week.

Opdrachtbeschrijving:
Als Cloud Engineer bij SSC-ICT kom je te werken in een multidisciplinair scrumteam dat bezig is met het opzetten van het Cloud fundament voor de Haagse rijksoverheid. Voor dit team is SSC-ICT op zoek naar een bevlogen Cloud Engineer met relevante ervaring op het Microsoft Azure platform en een uitstekende kennis van CI/CD, IaC, Azure Identity en Access Management, Cloud netwerken en netwerk connectiviteit. Hiervoor is een flinke dosis flexibiliteit en creativiteit nodig evenals een coachende instelling richting de collega teamleden. De geschikte kandidaat heeft ruime ervaring als Cloud Engineer op het Azureplatform en kent de best practices voor het inrichten van een schaalbare, veilige omgeving. De volgende taken en resultaatgebieden worden onderkend:

  • Verantwoordelijk voor het bouwen van de infrastructuur en het automatiseren hiervan, je realiseert CI/CD Infrastructure as Code (IaC) pipelines binnen Azure DevOps;
  • Definiëren van solution architecturen en configuraties volgens Microsoft best practices, Azure Reference Architectures en Microsoft Cloud Design.

Achtergrond Opdracht:
Het Cloud Center of Execellende (CCoE) is een team van Cloud Engineers en Architecten die bij SSC-ICT in een korte tijd een stabiel en schaalbaar cloudfundament realiseren. Tegelijkertijd worden hier cloudoplossingen voor klanten en interne workload op gedeployed. Het CCoE concept is een standaard delivery model, gebaseerd op best practices, dat een geautomatiseerde aanpak biedt voor het implementeren, beheren en exploiteren van het Microsoft Azure-platform. Dit leidt tot het effectief en efficiënt onboarden van Azure-workloads (applicaties/oplossingen). Hierbij wordt gebruik gemaakt van DevOps-principes in combinatie met cloud native service management en security controles om SSC-ICT in staat te stellen producten en services te leveren met snelheid, flexibiliteit en veiligheid.

Organisatie:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden ITdiensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EUvoorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie Azure Cloud Engineer

Harde eisen:

  • Minimaal in het bezit van een HBO diploma;
  • Microsoft Azure Administrator (AZ-104) certificering.

Wensen:

  • Competenties:Effectieve samenwerkingstechnieken; Analystisch denkvermogen; Interpersoonlijke communicatie; Creatief; Empathie; Overtuigingskracht; Groeihouding.
  • Technische kennis en diepgaand begrip van: Azure Identity and Access Management; Netwerk Connectiviteit: Virtuele netwerken, ExpressRoute, P2S en S2S VPN’s, virtuele netwerk gateways; Azure IaaS Compute Services en hoge beschikbaarheidsoplossingen; Azure opslag; Azure algemene basisinfrastructuur; Azure Beveiliging en Operaties.
  • Relevante ervaring met de implementatie van Enterprise Scale Landing Zones op basis van het Microsoft Cloud Adoption Framework en het Microsoft Well-Architected Framework;
  • Relevante werkervaring met de het volgende: Agile en Scrum. CI/CD methodologie en Azure tools zoals Azure DevOps of vergelijkbaar. Vertalen van architectuur naar cloudoplossingen. Infrastructure as Code met Bicep, PowerShell en Azure Automation.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op week 32 en 33 2023. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-07-25 10:52:33

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden