Senior AWS Applicatie Consultant | Utrecht

Functie omschrijving

Bedrijfsonderdeel
Jij vervult de rol van AWS Applicatie Consultant binnen de afdeling Cloud Services – NS Cloud. De afdeling Cloud Services valt onder Infrastructuur en Operatie, afgekort I&O. Op deze afdeling hebben we een core team en een platform team die samen een primaire verantwoordelijkheid hebben voor de Run. Binnen NS maken we gebruik van O365 omgeving met online mailboxen voor onze directe medewerkers (conducteurs, machinisten), een intranet en samenwerkomgeving (SharePoint) voor alle collega’s en OneDrive voor onze indirecte medewerkers (kantoorpersoneel). Ook Yammer, Planner, Office Online, Power BI en Sway staan tot hun beschikking. Daarnaast hebben we een Azure platform en zijn we bezig met het opzetten van een AWS platform.
 
Verantwoordelijkheden 
Doel van de functie:
Als Cloud / AWS consultant ben je in staat om advies te geven over de Cloud dienstverlening van onze opdrachtgever. Je bent in staat om verschillende migratievraagstukken van onze klanten te beantwoorden en te vertalen in een roadmap. Daarnaast ben je in staat om vanuit de klant requirements een architectuurontwerp en de daarbij behorende functionele en technische designs te maken en deze vervolgens ook te implementeren

Werkzaamheden:
Als AWS Applicatie Consultant kom je in het core team van NS Cloud terecht en valt onder verantwoordelijkheid en aansturing van NS/I&O. Het core team van NS Cloud is te omschrijven als het ‘technisch geweten’ van de NS Cloud dienst en houdt zich voornamelijk bezig met nieuwe (technische) ontwikkelingen welke van invloed zijn op de NS Cloud dienstverlening en zorgt voor borging van deze ontwikkelingen binnen I&O. De werkzaamheden vertalen zich onder andere in het opstellen van een NS Cloud roadmap waarin deze ontwikkelingen vastgelegd worden. Tevens zorgt de core voor handhaving en implementatie van Amazon best practices en vertaalt deze naar referentiearchitectuur voor NS Cloud. De core zorgt ook voor aansluiting bij NS Security en zal het door NS security gevormde beleid vertalen naar NS Cloud security richtlijnen. Daarnaast zal de core een belangrijke rol spelen in het valideren en vertalen van de wensen van de BO’s op NS Cloud platform en zorgen dat deze (technisch) geïmplementeerd worden. Alle technische wijzigingen of toevoegingen worden door core vastgelegd in het NS Cloud Globaal Technisch Ontwerp (GTO). Je begeleidt verschillende teams binnen de gehele NS en voert hierbij werkzaamheden zelfstandig of in teamverband uit. Daarnaast word je gevraagd mee te denken bij complexe vraagstukken, mee te participeren in POC’s en Pilots.Ook moeten we voorzien in juiste en goede documentatie. Als consultant ben je flexibel en kun je de juiste prioriteiten inschatten waarbij het bedrijfsbelang altijd voorop staat.

Functie eisen

Opleiding, Kennis en Werkervaring   
• Je beschikt over een afgeronde ICT-opleiding op HBO+/WO-niveau;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Minimaal vijf tot tien jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
• Brede ICT kennis en een ruime ervaring met Cloud en AWS;
• Kennis en ervaring met inrichten van een AWS platform;
• AWS certificaat “Architecting for AWS -associate level” is een pre;
• Minimaal twee jaar ervaring met Cloud / AWS projecten;
• Ruime ervaring met Cloud concepten en virtualisatie (VMWare, Hyper-V);
• Kennis van en ervaring met virtualisatie, consolidatie, compliancy (security) en migratiemethodieken;
• Analytisch vermogen en een proactieve instelling;
• Het vermogen om bedrijfsprocessen te doorgronden; 
        
Gedrag, Vaardigheden/ Competenties
Daar een AWS Applicatie Consultant met vele stakeholders in contact staat is het belangrijk dat je sterk bent waar het je communicatieve vaardigheden betreft en dat je klantgericht bent. Daarnaast verwachten we dat je zelfsturend bent en dat je met initiatieven komt, wanneer dat aan de orde is. Dat getuigt dan ook van jouw creativiteit en je innerlijke drang naar verbeteringen. Als AWS Applicatie Consultant ben je daarnaast ook stressbestendig, een teamplayer en samenwerkingsgericht.

Onze kernwaarden zijn proactief, verbindend, vakkundig en gastvrij.

Extra informatie

Standplaats

Utrecht
Aanvraagnummer
1196
Startdatum:
2017-10-16
Verwachte einddatum
2018-01-16
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-09-25
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

CV max 7 pagina’s en in het Nederlands

De selectiegesprekken vinden plaats op 5&6 oktober.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06-29985899. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-09-20 12:38:53

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden