Automation Firewall Specialist | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Automation Firewall Specialist is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-56
Startdatum:
23-01-2023
Verwachte einddatum:
22-07-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 87,00


Sluitingsdatum aanvraag:
19-01-2023 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Automation Firewall Specialist

Wij zijn namens Dictu op zoek naar Automation Firewall Specialist op basis van 36 uur.

Ben jij die proactieve Automation Firewall Specialist die passie heeft voor zijn vak? Solliciteer dan vandaag nog! In deze functie heb je een adviserende en uitvoerende rol binnen het team op het gebied van verbeteringen, life cycle management en houd jij je bezig met klantprojecten en interne projecten. Technisch ben jij één van de aanspreekpunten van het team en weet jij het team verder te helpen naar een hoger niveau. Ook ben je verantwoordelijk voor de instandhouding en de beschikbaarheid van de firewall infrastructuur, daarbij ligt de nadruk op één specifiek product, we vragen je daarom om in je CV per firewall product aan te geven wat je certificering, kennis en ervaring is. We vragen voor één specifiek product een ruime kennis en ervaring zodat je ook collega’s van ons team kunt bijstaan. Binnen het team ben jij dus één van de specialisten op het gebied van automation en firewalls. Tevens voer je impactanalyses uit en voer je verbeteringen door. Je hebt meerjarige ervaring en kennis op het gebied van automation. Ook draai je consignatie diensten. Je komt te werken in een high end omgeving binnen een team.

Achtergrond:
Het team Netwerk Security, waarin jij terecht komt, is één van de zelfsturende teams binnen het NAAS (Netwok As A Service) team. Het team is verantwoordelijk voor de firewall infrastructuur, zowel binnen de kantoor- als productieomgeving alsmede het beheer van OOB netwerk. Het team werkt Agile met ca 10 specialisten, een product owner en een scrum master. Op dit moment werkt iedereen vanuit huis, de verwachting is dat er binnenkort hybride zal worden gewerkt in een combinatie van thuis en op kantoor in Den Haag. Je zult naast de consignatiediensten (ca 1x per 7 weken) mogelijk ook 1 tot 2 dagen per week worden ingezet op onze zogeheten Eerste Hulp Bij Incidenten, daarbij handel je changes en incidenten af die niet door onze 2e lijns collega’s (ander team binnen NaaS) kunnen worden afgehandeld.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie Automation Firewall Specialist

Harde eisen:

 • Ruime ervaring met firewalls;
 • Niet alleen zoekend naar snelle oplossingen, maar ook de structurele;
 • Ruime ervaring met agile werken;
 • Ruime ervaring met zelfstandig automation projecten oppakken;
 • Aantoonbaar recente ervaring met netwerk, zowel firewalls als routing en switching van Fortigate & Checkpoint producten (5 jaar);
 • Aantoonbaar recente ervaring met automation betreffende Checkpoint & Fortigate Firewalls met Python als programmeertaal (2 Jaar);
 • Aantoonbaar recente ervaring van zelfstandig ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van grootschalige scripts in python (2 Jaar);
 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

 • Je toont initiatief en gaat zelf op onderzoek uit. Dat betekent dus dat je de telefoon pakt in plaats van een berichtje te sturen. Je bent om staatom zelfstandig je werkzaamheden te verrichten waarbij je wel dagelijks afstemt met je collega’s over je werkzaamheden en vorderingen. Jestreeft graag samen met je team naar een doel waar je dan ook honderd procent voor gaat. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, straaltenthousiasme uit en houdt van een goede sfeer. Je hebt een positieve uitstraling én leert graag nieuwe mensen kennen.Je denkt in oplossingen,weet van aanpakken en neemt altijd je verantwoordelijkheid.Vaardigheid in het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en problemen. Jevindt het leuk om voor de overheid te werken!
 • Je hebt ervaring met Agile werken;
 • Je kunt kennis delen met anderen en vindt het leuk om dit te doen;
 • Je hebt ruime kennis van fortigate, routing en netwerken.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-01-16 11:52:10

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden