Senior Automation (CI/CD) Consultant/Meewerkend Voorman | Almelo

Functie omschrijving

Bij de Justitiële Informatiedienst (Justid) werken we aan hoogwaardige informatiesystemen voor het ministerie van Veiligheid en Justitie. Voor een veilige en rechtvaardige samenleving is betrouwbare registratie en uitwisseling van digitale informatie van cruciaal belang en daarom zijn we continu bezig applicaties te verbeteren.

De afdeling IT Beheer is verantwoordelijk voor het in continu in productie nemen van de aangepaste applicatie onderdelen via de realisatie straten. De gehanteerde aanpak hiervoor is met behulp van Continuous Integration en Continuous Deployment technieken, waarvoor reeds een framework met voortgang op diverse terreinen beschikbaar is om verder uit te bouwen.

De technische omgeving voor het deployen van applicaties bestaat uit een Jenkins Server met toepassing van Jenkins Pipelines. Alle gegenereerde objecten uit het Continuous Integration proces worden gepubliceerd in een artefact repository. Tevens verwachten we dat je aanbevelingen kunt doen ten aanzien van alternatieve producten, zodat maatwerk geminimaliseerd kan worden.

Het team voor het project CI/CD werkt op basis van een Agile aanpak, waarbij multidisciplinair gewerkt wordt met verschillende niveaus van expertise op de verschillende technische componenten.

Functiebenaming en beschrijving werkzaamheden

Automation (CI/CD) consultant / meewerkend voorman.

Diverse werkzaamheden in verband met Project CI/CD.

Scope van het project:

– Technisch coördinerende werkzaamheden (marktverkenning producten, overall ontwerp, design)

– Mee-ontwikkelen van automation en CI/CD in een agile team

– Sparren met collega’s van Infra, Netwerkbeheer, Ontwikkeling en DBA over te gebruiken technieken / methoden om tot een goed werkende automation en CI/CD te komen

Kennis en werkervaring van bovenstaande gebieden is derhalve een must, ook gezien het project al bezig is.

Functie eisen

  • De kandidaat is goed op de hoogte van marktontwikkelingen op gebied van CI/CD, orchestratie en scheduling, en kan hierin leveranciers van diverse producten met elkaar vergelijken op de Justid requirements.
  • De kandidaat heeft kennis en ervaring binnen werkomgevingen met complexe enterprise application systemen. D.w.z. o.a. multi-tier, cluster en verregaande kennis van de provisioning (van infra t/m applicatie) en beheer aspecten ervan.
  • De kandidaat kan binnen het Justid CI/CD team zowel technisch coördinerende werkzaamheden als ook technisch uitvoerende werkzaamheden (meewerkend voorman) uitvoeren. En voelt zich daarbij makkelijk thuis op de gebieden ontwerp, design en bouw.

Wensen:

De kandidaat sluit op basis van zijn CV, opleiding, kennis en ervaring goed aan bij de binnen Justid gebruikte producten. Dit betekent dat hij/zij bij voorkeur kennis en ervaring heeft met de volgende producten. Dit zijn per categorie in hoofdlijnen:

  • OS: Linux (pre: Redhat Enterprise Linux), MS-Windows 
  • Database: Oracle RDBMS, Oracle Grid Infrastructure, MS-SQL 
  • Middleware: Oracle Weblogic, Oracle SOA Suite, Oracle ServiceBus, JBoss EAP/WildFly – Web: Apache http, Oracle http server, MS-IIS – Development: Web standaarden, RestFull en Webservices, API’s, Java J2EE platform, Python, Jython, Linux bash, PowerShell, SQL, PL/SQL – Build tools: Jenkins, Maven, Ant –
  • Application deploy tools (XLdeploy, Jenkins) 
  • Softwareversie management (Git, SVN) 
  • Software library: Nexus, Artifactory

Extra informatie

Standplaats

Almelo
Aanvraagnummer
1131
Startdatum:
2017-09-11
Verwachte einddatum
2018-12-31
Aantal uur per week:
36 uur per week
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-08-24
Contactpersoon Quest4:
Patrick Gorter

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Patrick Gorter bereikbaar op het nummer: 06-50525719. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-08-25 10:07:47

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden