Applicatieontwikkeling – JIO T23-018 | Gouda

Sorry, deze opdracht voor Applicatieontwikkeling – JIO T23-018 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Gouda
Aanvraagnummer:
A2024-750
Startdatum:
01-06-2024
Verwachte einddatum:
31-05-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
13-05-2024 13:00
Contactpersoon Quest4:
Sabine van Bree
Telefoonnummer:
06-31070195
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Applicatieontwikkeling – JIO T23-018

Opdrachtomschrijving

Voor de ondersteuning van de doorontwikkeling van het P&I domein is een extra Java ontwikkelaar nodig. De Kernregistratie Personen en Identiteit (KR P&I) is binnen Dienst Justitiële Inrichtingen de Kernregistratie van de administratieve informatie van alle bij DJI bekende personen. Dit Kernregister wordt gekoppeld aan berichtenverkeer van diverse interne en externen ketenpartners en hier is continue doorontwikkeling op.

Richting alle DJI-applicaties kan dan een integer persoonsbeeld afgegeven worden, dat optimaal wordt bijgewerkt. Voor strafrechtelijken wordt daarbij gebruik gemaakt van een koppeling met de Strafrechtketen Database van JustID, voor vreemdelingenrechtelijken wordt gebruik gemaakt van een koppeling met de Basisvoorziening Vreemdelingen van de Directie Regie Vreemdelingenketen. Vragen die er nog liggen zijn: -koppelen met de nieuwe basis voorziening identiteit van de politie -koppelen met het BRP (Basisregistratie Personen) / BCS (Basisregister Communicatie Server)

Achtergrond

Samen met het agile team van het P&I DevOps team werk je aan het gehele agile-ontwikkeltraject. Van refinement van de use case naar user stories, het vertalen van de user story’s naar technische oplossingen, het inplannen van de taken, het bouwen en testen, het demonstreren van de geleverde functionaliteit aan stakeholders, het implementeren van de software en het documenteren van je oplossingen. Je vervaardigt de programmatuur, waarbij het draait om het ontwerpen, coderen, testen en samenstellen van een product dat voldoet aan gestelde kwaliteitseisen. Je denkt en werkt mee aan het schrijven en uitvoeren van de functionele, integratie- en productietesten. Je begrijpt dat je kwaliteit bij de bron moet realiseren, en dat fouten voorkomen aan het begin van het voortbrengingsproces essentieel is om zo vroeg mogelijk de kwaliteitseisen te kunnen invullen. Je draagt bij aan het oplossen van incidenten. Je helpt je teamleden mee tijdens hun werkzaamheden.

Organisatie

De Justitiële ICT Organisatie is van oorsprong de ICT-organisatie van de Dienst Justitiële Inrichtingen, maar sinds januari 2022 een zelfstandig ICT- dienstverlener voor het gehele ministerie van Justitie en Veiligheid. De Justitiële ICT Organisatie levert ICT-diensten aan verschillende onderdelen van het ministerie Justitie en Veiligheid (JenV). De Justitiële ICT Organisatie ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers. In totaal werken ongeveer 500 medewerkers bij de Justitiële ICT Organisatie vanuit vestigingen in Gouda, Zeist en Veenhuizen en vanuit het rekencentrum in Amsterdam. De organisatie ontwikkelt veilige cloud-omgevingen waardoor JenV medewerkers hun werk kunnen doen: thuis, onderweg en op een werkplek. Opdrachtgevers zijn onder meer de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Raad voor de Kinderbescherming, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de Dienst Terugkeer en Vertrek, Reclassering Nederland en Justis.

Eisen en wensen voor de functie Applicatieontwikkeling – JIO T23-018

Harde eisen

 • Minimaal Master opleiding Informatica op HBO niveau of vergelijkbare kennis/werkervaring waarmee werk/denk niveau kan worden aangetoond;
 • JAVA, REST/JSON, Angular, Typescript/Javascript, Oracle;
 • Werken in Agile/scrum teams, omvang minimaal 6 personen, opgedaan vanaf 2019 tot nu opgedaan bij grotere bedrijven (100+ FTE), binnen minimaal 2 verschillende projecten als onderdeel van grotere IT programma’s; (3 jaar)
 • Senior ervaring met de technieken: Java/Spring boot en REST/JSON, XML/XSLT. Opgedaan in de periode vanaf 2018 tot nu. (4 jaar)

Wensen

Kandidaat is deskundig op één of meer van de volgende terreinen (in volgorde van belangrijkheid):

 • Robot framework (>2 jaar);
 • Openshift / Kubernetes / Cloud;
 • ebMS / IntelliJ;
 • SOAP-UI of vergelijkbare tooling;
 • kennis van SQL/PLSQL;
 • ervaring met het werken met een Oracle database;

Deze ervaring moet zijn opgedaan vanaf 2019 tot nu, en moet zijn onderbouwd in het CV van de kandidaat

De kandidaat:

 • Is enthousiast en gedreven;
 • Communiceert open en transparant;
 • Denkt in oplossingen;
 • Handelt pro-actief om resultaten te bereiken (gecommitteerd);
 • Zoekt pro-actief naar verbinding met teamleden en stakeholders (betrokken).
 • Kan hoeveelheid werk goed schatten en plannen;
 • Heeft een constructief kritische houding.

Competenties

 • Ervaring met technieken: Angular, Typescript/Javascript, HTML en CSS. Opgedaan in de periode vanaf 2020 tot nu;
 • Ervaring met ‘continuous integration’ en ‘continuous delivery’ via Jenkins, GIT, IntelliJ en/of Nexus. Deze ervaring moet zijn opgedaan in de periode 2018 tot nu;

Kandidaat heeft:

 • Ervaring op het gebied van Experience Assurance (XA);
 • Een duidelijke T-shaped rol gehad binnen het agile werken, bij voorkeur in de (extra) rol als Scrum Master;
 • Ervaring met Microsoft TFS, aan te tonen vanuit het CV. Deze ervaring moet zijn opgedaan in de periode 2018 tot nu, en moet zijn onderbouwd in het CV van de kandidaat.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 4 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Thuis/Kantoor: 75/25%.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sabine van Bree bereikbaar op het nummer: 06-31070195. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-06 14:36:05

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden