Applicatieontwikkelaar | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Applicatieontwikkelaar is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-762
Startdatum:
08-06-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
24-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Applicatieontwikkelaar

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Applicatieontwikkelaar op basis van 36 uur.

Zelfstandig de OSS Open Formulieren op een dusdanige wijze onder architectuur en kwaliteitsraamwerken aan te passen, te testen, te valideren met de community, te demo’en en te releasen, dat het mogelijk wordt Design Systems (in ieder geval het Belastingdienst Design System Bold) te gebruiken in Open Formulieren, zodat deze ingezet kan worden door alle gebruikers van Open Formulieren, waaronder de Belastingdienst. Gebruik op de bestaande manier dient onverminderd gegarandeerd te zijn. Prestatiedoelstelling is in augustus 2023 de aangepaste software in productie te hebben staan.

Achtergrond:
De planning van de Belastingdienst geeft aan dat een eerste formulier op basis van Open Formulieren en Bold in september 2023 naar productie gebracht wordt. Deze opdracht bevindt zich op het kritieke pad voor de planning van de Belastingdienst.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Applicatieontwikkelaar

Harde eisen:

  • Universitair niveau Informatica;
  • Aantoonbare ervaring met ontwikkelen aan de core van de OSS Open Formulieren en alle onderliggende componenten zoals gerealiseerd met behulp van onder andere Postgres, Django, form.io, Python en Docker. ( 2 jr );
  • Aantoonbare ervaring met het werken met betrokken software repositories, documenteren, doen van pull requests, (laten) testen, demo’en, packagen en uitleveren van de geraliseerde componenten binnen de OSS Open Formulieren. ( 2 jr ).

Wensen:

  • Gezochte medewerker is in staat te opereren binnen een klein team van betrokken specialisten, binnen een Agile omgeving, waarbij de bestaande architectuur en standaards van Open Formulieren gevolgd worden. Een goed begrip is noodzakelijk van wat erbij komt kijken een integrale aanpassing zoals deze door te voeren en in een relatief korte periode naar productie te brengen. Samenwerking met de teams DX Open Formulieren en Bold (beide binnen de afdeling Generiek Portaal) binnen de Belastingdienst is van groot belang om er zeker van zijn dat integratie van Bold na oplevering daadwerkelijk eenvoudig uit te voeren is.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-16 08:14:13

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden