Agile Tester | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0419
Startdatum:
18-04-2022
Verwachte einddatum:
31-03-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
04-05-2022 09:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een Agile Tester op basis van 36 uur per week. 

Als Agile Tester werk je in een DevOps team waarin jij als senior tester hét eerste aanspreekpunt bent voor alles wat met testen te maken heeft. Je adviseert over de testaanpak, voel je je verantwoordelijk voor de kwaliteit en je neemt het team mee om de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen. Je helpt met het opstellen van acceptatiecriteria, het opstellen van testgevallen en uiteraard test je zelf ook. Ofwel, plannen, coördineren, uitvoeren en rapporteren. Je haalt plezier en voldoening uit het steeds beter leren kennen van de IAM systemen om met deze kennis de systemen nog beter te testen en het testen te kunnen automatiseren. Je omgeving vertrouwt op jouw kennis, kunde en ervaring. Die kennis kun je ook overdragen aan minder ervaren collega’s waarbij je ze ook kunt coachen en adviseren. Je werkt T-shaped, waarbij testen je kerngebied is maar waar men binnen het DevOps team in staat is werk van elkaar over te nemen.

Achtergrond opdracht:
DICTU en Directie Bedrijfsvoering zetten samen een IAM (Identity & Access Management) afdeling op. Deze afdeling bestaat uit een aantal DevOps teams zoals ‘Identiteitenbeheer’, ‘Authenticatie’ en ‘Access Management’. We zoeken een Agile Tester om het testgedeelte tijdens de implementatie en beheer van de aangeschafte software te coördineren binnen de diverse IAM teams, in eerste instantie binnen het DevOps team ‘Access Management’.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Tmap of ISTQB gecertificeerd;
  • PSM I, DevOps;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Agile Tester;
  • Opstellen van testscripts;
  • Ervaring met testvormen als performance testen, security testen;
  • Taalniveau Nederlands: minimaal C1;
  • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

  • Communicatief vaardig; je werkt bijvoorbeeld met collega’s uit verschillende disciplines waarbij je testgerelateerde zaken ook moet kunnen uitleggen aan niet-testers. Helicopterview; je bent de spin in het web, stem je teststrategie af op je werkzaamheden en pas voortschrijdend inzicht toe. Zelfstandig; je moet zelfstandig taken kunnen oppakken en uitvoeren en wees hierin proactief. Flexibel; denk out-of-the-box en houd er continu rekening mee dat je voortschrijdend inzicht (dus: verbeteringen) kunt faciliteren vanuit het testen. Klantgericht; je staat open voor wat de klant wel en niet wil en betrek de klant bij het project en het testen;
  • Je hebt kennis van en voelt je thuis in een Agile omgeving. DICTU zit in een Agile transformatie en dat geldt ook voor de nieuwe IAM afdeling, die deels nog opgezet moet worden samen met de Directie Bedrijfsvoering. Kennis van Identity and Access Management is een sterke pré. Ervaring met het opzetten van geautomatiseerde testen (Selenium, Robot Framework, TestComplete/Katalon etc);
  • Ervaring binnen de Rijksoverheid of ervaring binnen een andere grote organisatie is een pré.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-04-01 08:44:00

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden