Agile-LEAN Coach/facilitator | Amersfoort

Sorry, deze opdracht voor Agile-LEAN Coach/facilitator is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amersfoort
Aanvraagnummer:
A2024-477
Startdatum:
01-05-2024
Verwachte einddatum:
30-04-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
15-04-2024 07:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Agile-LEAN Coach/facilitator

Als Agile / LEAN facilitator ondersteun je voortbrengingsteams om op een wendbare manier kortcyclisch iteratief op te leveren. Je doet dit in nauwe samenwerking met de voortbrengingsteams. Je richt je ook op patronen en zaken in de organisatiecontext die de gewenste groei van de teams in de weg zitten. Je signaleert die en adresseert die op het juiste niveau. Je toont daarbij doorzettingsvermogen. Je bent een kei in het praktisch maken van continu verbeteren en weet dat te integreren in de mindset en manier van werken van de teams. Je zoekt daarbij steeds de verbinding tussen datgene wat je waarneemt en datgene wat goed aansluit datgene waar nu urgentie op ligt. Daarbij realiseer je je dat sommige benodigde verbeteringen naar ‘een hoger dek’ gebracht moeten worden en daar faciliteer jij in. De gevraagde resultaten in deze opdracht zijn niet alleen materieel. Het is belangrijk in deze opdracht dat er gewerkt wordt aan gezamenlijk begrip van elkaar en van de situatie en context waarin de relevante zaken zich afspelen, zodat dit leidt tot gezamenlijke uitgangspunten als fundament om de samenwerking op te verstevigen.

Achtergrond

De afdeling Hoog Gerubriceerde Infrastructuur – Systeem Ontwikkeling (HGI-SO) staat voor een uitdagende opdracht om een verbouwing te doen ‘met de winkel open’. Dit terwijl onze technische specialisten zeer gevraagd zijn en daarmee een ‘schaars goed’ zijn. Het is van het hoogste belang dat HGI-SO haar leverbetrouwbaarheid verhoogt, omdat zowel de operatie als ketenpartners ons nodig hebben om strategische plannen te realiseren. We zijn daarvoor de inrichting en werkwijze van de afdeling aan het optimaliseren. De werktitel daarvan is: ‘Lekker Werken – Steeds Slimmer – (de) Juiste Dingen (doen)’. We willen de teams die de voortbrenging doen optimaal organiseren en faciliteren zodat zij gefocust kwaliteit kunnen leveren op hun vakgebied. Door vroeg in het proces opdrachten helder en concreet te maken, faciliteren we de voortbrengingsteams om optimaal te leveren, zowel in volume, kwaliteit als voorspelbaarheid. De Agile facilitators hebben een cruciale rol in.

Organisatie

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Agile-LEAN Coach/facilitator

Harde-eisen

  • Kandidaat heeft een opleiding als Agile / LEAN facilitator afgerond. Hiermee bedoelen we: Professional Scum Master 1 en 2 en SAFe (Scaled Agile Framework).
  • Kandidaat heeft mimimaal 3 jaar relevante werkervaring op HBO werk- en denkniveau.
  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring met Agile werken in een IT Infra omgeving
  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar werkervaring als (Senior) Agile facilitator.

Wensen

  • Kandidaat heeft bij voorkeur werkervaring bij Defensie, waaronder JIVC.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur affiniteit met techniek en infra-ICT.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met LEAN instrumenten die helpen om processen te verbeteren.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met het voorbereiden en faciliteren van een Kaizen om tot grondoorzaken te komen zodat gefundeerd aan duurzame verbetering gewerkt kan worden.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur een systemische achtergrond in waarnemen en intervenieren.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-08 07:59:55

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden