Agile DevSecOps Engineer | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Agile DevSecOps Engineer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2023-677
Startdatum:
01-07-2023
Verwachte einddatum:
30-06-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
15-05-2023 09:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Agile DevSecOps Engineer

Wij zijn namens het Ministerie van Defensie op zoek naar een Agile DevSecOps Engineer op basis van 36 uur.

Om het project in goede banen te leiden is behoefte aan een ervaren Agile DevSecOps Engineer die in staat is de ontwikkelingslevenscyclus van een software toolset binnen het DevSecOps team verder vorm te geven en te borgen. Het takenpakket is divers maar zal voornamelijk beroep doen op je vaardigheden om complexe zaken te structureren en te implementeren binnen het cyber security domein. Je vormt een team samen met de overige interne en externe DevSecOps team leden en je bent ook in contact met eindgebruikers en stakeholders. Je bouwt, test en implementeert de software volgens de DevSecOps methodiek waarbij je zelfstandig en in Team verband al jouw taken binnen de Sprint oppakt en voltooit. Je helpt mee aan het verder bouwen aan de maturity van het team en het borgen van kennis. Nauwe samenwerking met informatiebeveiliging en beheer is van essentieel belang.

Achtergrond:
Als Agile DevSecOps Engineer ben je onderdeel van het programma Cyber 2.0 en werk je intensief samen binnen een aantal DevSecOps teams en hun omgeving. Deze teams hebben als doel het voorspelbaar, efficiënt en effectief ontwikkelen van een betrouwbare en innovatieve oplossing met zoveel mogelijk klantwaarde op een modern technologisch platform. De ontwikkelteams zijn Agile, binnen kaders zelfsturend ingericht en end to end verantwoordelijk voor een set van diensten aan klanten op dit platform.

Als Agile DevSecOps Engineer breng je samen met je team en de rest van de organisatie de producten naar een hoger volwassenheidsniveau. Je ontwikkelt code, richt de processen in en zorgt er samen met je team voor dat de kwaliteit geborgd wordt. Op deze manier wordt de organisatie wendbaarder, productiever en voorspelbaarder zodat we meer waarde aan onze gebruikers kunnen leveren. Als Agile DevSecOps Engineer ben je medeverantwoordelijk voor deze resultaten. Je werkt graag samen met Cyber Security collega’s binnen Defensie. Kennis van het Cyber Security werkveld is hierbij een pré.

Organisatie:
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Agile DevSecOps Engineer

Harde eisen:

 • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in projectmatig werken en het overdragen aan de beheer organisatie;
 • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring van programmeren, scripten en het automatiseren in diverse talen;
 • Kandidaat heeft minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met het werken in en aan Secure omgevingen;
 • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met virtualisatie technologieën (VMware) en bijkomende randzaken zoals hardware, storage en networking;
 • Kandidaat heeft minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring in het auditen en hardening van security baselines;
 • Kandidaat heeft minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met container virtualisatie technologieën (Docker, Kubernetes);
 • Kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding;
 • Kandidaat beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (Niveau B2 of hoger). Deze eis wordt getoetst in het toelichtend gesprek;
 • Kandidaat beheerst de Engelse taal in woord en geschrift (niveau B1). Deze eis wordt getoetst in het toelichtend gesprek.

Wensen:

 • Kandidaat beschikt bij voorkeur over minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met (Cyber) Security;
 • Kandidaat beschikt bij voorkeur over minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met Agile DevSecOps werkwijze;
 • Kandidaat beschikt bij voorkeur over minimaal 1 jaar aantoonbare kennis van en/of ervaring met c.q. heeft een achtergrond bij Defensie of in hetbredere veiligheidsdomein (openbare orde en veiligheid, Inlichtingen en Veiligheid, Justitie, Brandweer, etc).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-04 12:11:29

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden