Agile Coach/Scrum Master | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0233
Startdatum:
14-03-2022
Verwachte einddatum:
13-06-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
25-02-2022 08:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor Dictu op zoek naar een Agile Coach/Scrum Master op basis van 36 uur per week. 

In de functie van Scrum Master fungeer je als verandermanager om het team te begeleiden naar een wendbare en behendige manier van werken in methoden, principes en uitvoering.

 • Je coacht op houding en gedrag binnen het agile werken op zowel persoonlijk als op teamniveau met als doel persoonlijke of professionele groei, dan wel een verbetering van de team performance. Je krijgt energie van het begeleiden van mens en organisatie;
 • Je helpt het team om te focussen op het halen van doelstellingen, daarbij verwijder je de barrières die dat in de weg staat;
 • Je werkt nauw samen met de Product Owner en de business om maximale resultaten te behalen;
 • Je bent in staat om zowel het team als de organisatie te coachen. Om deze functie naar behoren te kunnen vervullen beschik je over HBO/WO-werk en denkniveau verkregen door een relevante opleiding en/of ervaring. Je hebt minimaal 5 jaar recente en relevante werkervaring, gedegen kennis van agile/scrum en verandermanagement (in relatie tot organisatiecultuur en organisatieontwikkeling vraagstukken) en relevante ervaring met het faciliteren van teams bijvoorbeeld als Scrum Master of Agile Coach. Ervaring als coach en met LEAN is een pré. Uiteraard beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden; je legt makkelijk contact en positioneert je op een natuurlijke manier zodat jouw rol als begeleider, op verschillende niveaus, geaccepteerd wordt. Bovendien kun je goed samenwerken, luisteren en ben je tevens flexibel en sensitief.

Achtergrond opdracht:
Voor het aanvragen van subsidies hebben we het eLoket, een portaal waar aanvraagformulieren kunnen worden ingevuld. We werken met een team van 4 interne medewerkers en een externe leverancier aan het beheer en de doorontwikkeling van deze formulieren en het portaal. We zijn op zoek naar een Scrum Master voor dit team.De opdrachtgevers van DICTU zijn in toenemende mate afhankelijk van ICT en moeten werken in een voortdurend veranderende wereld. Om hierop te kunnen inspelen wordt van DICTU-snelheid, wendbaarheid en betrouwbaarheid gevraagd. DICTU is bezig met het vormgeven van de DICTU Way of Work, gebaseerd op Scrum en DevOps. Een belangrijke taak wordt om het team te begeleiden in de transformatie naar deze werkwijze.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • WO of HBO werk- en denkniveau (ICT);
 • Certified Scrum Master (CSM) of vergelijkbaar niveau van certificering;
 • Prince2;
 • Clifton strengths;
 • Academisch werk- en denkniveau middels een afgeronde HBO/ universitaire opleiding;
 • Agile kunnen werken;
 • Projectleider;
 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

 • Competenties: – Coachende vaardigheden; – Inzicht in mensen, groepsdynamica en processen; – Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden Goed kunnen luisteren en observeren; – Legt makkelijk contact op verschillende niveaus; – Goed kunnen samenwerken, flexibel en sensitief;
 • Lean (bij voorkeur Green Belt).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-02-22 07:39:11

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden