Agile Coach | Leeuwarden

Sorry, deze opdracht voor Agile Coach is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Leeuwarden
Aanvraagnummer:
A2024-1001
Startdatum:
01-07-2024
Verwachte einddatum:
01-07-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
11-06-2024 12:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Agile Coach

Opdrachtomschrijving
De opdracht is enerzijds (50% van de tijd) als daadkrachtig Scrummaster het scrumboard van project Werkplek2025 te beheren, waaronder het verzorgen van de Sprints, daily standups, refinements en retrospectives. Merk je een hindernis op? Dan weet jij gemakkelijk contact te leggen met stakeholders om hier afspraken over te maken. Je communiceert gemakkelijk, staat gemakkelijk voor een groep en bent vertrouwd en ervaren met overtuigingsvraagstukken en potentiele hindernissen binnen zowel IT als Business. Hierbij leg je verantwoording af aan de projectmanager en stel je samen planningsdoelen. De andere 50% van je tijd werk je aan een adviesopdracht om een pas ingericht IT Platform en Infra team van een Scrum of andere Agile framework te voorzien. Deze afdeling wil meer grip op planning en registratie van werk en commiteert zich graag aan Scrum, Kanban of een andere passende Agile methode. Het is aan jou om hier een onderzoek over te doen, een verslag te maken en daarna een advies uit te brengen. Dit doe je samen met de Operationeel Manager en ondersteuning.

Achtergrond
Project Werkplek 2025 is één van de meest ambitieuze programma’s van het CJIB. Hiermee heeft de organisatie een transitie programma om de huidige digitale werkplek van een thin client benadering naar zgn. fat client benadering te brengen. En natuurlijk doet ze dit met maximaal oog voor gebruikersgemak. Er werken ongeveer 30 collega’s aan dit programma, van projectmanager tot IT specialisten en adoptiespecialisten. Dit programma werkt volgens Agile principes en wil graag via deze vacature dat principe slimmer uitnutten en professionaliseren. Hoofd aannemer en dienst eigenaar van dit programma is de IT afdeling Infrastructuur en Integratie. Voor hen is werken volgens Agile principes als Scrum nog een niche en zij willen graag onderzoek en advies hoe zij dit het beste kunnen implementeren.

Organisatie
Het CJIB is een relatief jonge en ambitieuze uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en is gevestigd te Leeuwarden. Ruim 1900 gedreven medewerkers zorgen ervoor dat de taken op een juiste wijze, ondersteund door adequate en slimme ICT, binnen het gestelde kader worden uitgevoerd. De ICT-organisatie heeft een interne schil medewerkers met de mogelijkheid om flexibel personeel bij te schakelen. Er wordt gewerkt met DevOps-teams die hoogwaardige (ICT) producten ontwikkelen en beheren.

Eisen en wensen voor de functie Agile Coach

Harde-eisen

 • Afgerond Scrum Master Agile Scrum;
 • Pré Scrum Master SAFe;
 • Bewezen Scrummaster (5 jaar);
 • Agile analist (3 jaar);
 • Agile manier van werken in corporate/enterprise manier van werken (5 jaar);
 • Ervaring met Jira en/of vergelijkbare Agile applicatie (3 jaar).

Wensen

 • 4 dagen aanwezig op kantoor Leeuwarden. Natuurlijk ook mogelijkheden tot hybride werken, maar aanwezigheid is vooral in beginperiode belangrijk.

Competenties

 • Bieden van inzicht, overzicht en structuur;
 • Faciliterend leiderschap;
 • Organisatiesensitief;
 • Plannen;
 • Communicatief vaardig;
 • Teamplayer;
 • Presenteren voor groepen;
 • Voorzitterschap;
 • Adviseren.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats van 14-06-2024 / 19-06-2024. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-06-04 10:11:50

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden