Agile Coach | Groningen

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Groningen
Aanvraagnummer:
A2022-1280
Startdatum:
05-12-2022
Verwachte einddatum:
04-07-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
12-12-2022 23:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Ministerie van Economische Zaken

Functieomschrijving Agile Coach

Wij zijn namens het Ministerie van Economische Zaken opzoek naar een Agile Coach op basis van 36 uur.

Als Agile Coach help je het team de agile werkwijze eigen te laten maken en de teams een resultaat en waarde-gedreven focus te geven. Naast de structuur van werken heb je vooral ook aandacht voor de cultuur van agile werken. Je hebt ervaring met het coachen van teams en ook van individuen. Je bent sterkt in coachend sturen van mensen. De omgeving van het team werkt niet agile, in het nieuwe, nog te implementeren, organisatiemodel van de afdeling is hier rekening mee gehouden. De samenwerking tussen het wel en niet agile deel van het team zal ook aandacht vergen die je in overleg met de teammanager invult. Voor de teamcoaching en de persoonlijke coaching is een certificering in DISC en/of Insigths Discovery vereist.

Achtergrond:
Het team Analyse en onderzoek is in korte tijd sterk gegroeid. De werkwijze is hierin niet meegegroeid en er is een cultuur van dingen zelf doen die niet meer goed werkt bij de huidige omvang van het team. Er ligt een plan voor de indeling van het team in multidisciplinaire teams en om daarbij echt een agile werkwijze te hanteren en tevens de cultuur daarbij passend te gaan maken. Daarnaast werkt een deel van de opdrachtgevers op een niet-agile manier, waardoor er uitdagingen liggen om verschillende project aanpakken op elkaar aan te sluiten.

Organisatie:
Na een halve eeuw gaswinning in Groningen, resulterend in een omvangrijk aantal aardbevingen, is er schade ontstaan aan de huizen en gebouwen van de bewoners, instellingen, organisaties en ondernemers in het gebied.

Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG; voorheen Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen) is het zelfstandig bestuursorgaan dat schade als gevolg van gaswinning in het Groningerveld en de gasopslag Norg afhandelt. Te denken valt aan de fysieke schade aan woningen en infrastructurele of waterbouwkundige werken, immateriële schade en waardedaling van woningen. Verder is het IMG verantwoordelijk voor het herstel van acuut onveilige situaties ten gevolge van de gaswinning in Groningen of de gasopslag in Norg. Het IMG is gevestigd in Groningen en heeft ruim 400 medewerkers.

Het bestuur van IMG is verantwoordelijk voor de uitvoering van de taken van het IMG en de IMG-organisatie. Het bestuur wordt daarbij ondersteund door het bureau (de uitvoeringsorganisatie). De directie is door het bestuur belast met de dagelijkse leiding van het bureau. Het bestuur wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris. De directie vormt samen met de afdelingsmanagers het MT. Het MT bestaat thans uit één directeur en vier afdelingsmanagers. De afdelingsmanager Bestuurlijke en Juridische Zaken en Schadeafhandeling is tevens plaatsvervangend Directeur.

Het managementteam bestaat verder ui de afdelingsmanagers Klantcommunicatie en -dienstverlening, Schade expertise en herstel en Regiebureau. Daarnaast is er een afdeling Corporate Communciatie en een afdeling Bedrijfsvoering. Dit managementteam draagt zorg voor de uitvoering van de schadeafhandeling, zodat het IMG in de gelegenheid wordt gesteld om te besluiten over de schade afhandeling.

Eisen en wensen voor de functie Agile Coach

Harde eisen:

  • Ervaring in Agile coaching (7 Jaar);
  • Ervaring in Team coaching (7 Jaar);
  • Ervaring in Individuele coaching (7 Jaar).

Wensen:

  • Competenties: Analyseren; -Plannen & Organiseren; -Klantgerichtheid; -Samenwerken;
  • Agile/Scrum, achtergrond met data ontwikkel teams;
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken, hoog.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op . Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-12-06 10:34:28

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden