Adviseur organisatie en (security) processen | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0162
Startdatum:
09-03-2022
Verwachte einddatum:
31-05-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
07-02-2022 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een Adviseur organisatie en (security) processen op basis van 24 uur per week.

Als ervaren (organisatie)adviseur/consultant ontwerp en implementeer je een nieuw Team Toegang na intensieve afstemming met verschillende betrokkenen. Je doet voorstellen voor inrichting van de afdeling, operationele en tactische processen, functieprofielen, rollen en benodigde expertise en na de goedkeuring implementeer je het team. Je hebt daarbij aandacht voor de menselijke kant. Je bent open en transparant in je planning en je resultaten en je communiceert open over risico’s. Deze rol valt binnen het Transitieproject Security van SSC-ICT.

Achtergrond Opdracht:
SSC-ICT is er om collega’s van de Rijksoverheid het juiste ICT-gereedschap te leveren voor hun dagelijks werk. Onze klanten verwachten een beter, sneller en goedkoper SSC-ICT. Die uitdaging zijn we aangegaan: de transitie naar een toekomstvaste, brede ICT-dienstverlener gestart, die tot en met eind 2022 doorloopt. Binnen het Transitiespoor Security zijn er diverse projecten, waaronder het project IAM voor Beheer.

Organisatorische context en cultuur:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Heeft tenminste 1 maal zelfstandig geadviseerd en actief bijgedragen aan de (her)inrichting van een afdeling/team;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met consultancy / advisering op organisatiemanagement;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het coachen, begeleiden en trainen van medewerkers op het vlak van security (IAM) processen;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met proces management;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het informatiebeveiligingswerkveld.

Wensen:

 • Voor deze opdracht verwachten we de volgende eigenschappen. – Initiatiefnemend, doener – Is in staat om tactische en strategische doelen te vertalen naar producten – Open communicatiestijl (over planning, aanpak en risico) – Kan zowel zelfstandig als in teamverband goed samenwerken – Kan zowel op tactisch als strategisch niveau communiceren – Hoge organisatiesensiviteit: is in staat management te informeren en overtuigen – Professionele houding – Kan overtuigen op basis van argumenten – Lerende en coachende houding – Communicatief vaardig in Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Heeft een  CISM certificering;
 • Ervaring met het werken in zowel grote automatiseringsomgevingen als binnen de Rijksoverheid of vergelijkbare grote organisaties (1.000+ FTE’s);
 • Kennis van Active Directory;
 • Kennis van Role Based Access Control;
 • Heeft twee jaar ervaring in IAM.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 14 februari tussen 9:00 – 12:00 uur. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Vanwege de huidige Covid-19 situatie werken wij standaard vanaf huis. Wel zal er de eerste werkdag worden opgestart vanaf locatie Koningskade 4 in Den Haag.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-02-03 09:10:06

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden