Adviseur Informatiebeveiliging | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-1136
Startdatum:
01-12-2022
Verwachte einddatum:
28-02-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
09-11-2022 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving Adviseur Informatiebeveiliging

Wij zijn voor het Ministerie van Economische Zaken op zoek naar een Adviseur Informatiebeveiliging op basis van 36 uur per week. 

Concreet moeten de volgende werkzaamheden uitgevoerd worden door deze adviseur: Begeleiden Red Teaming traject- Opvolging en coördineren van auditbevindingen- Adviseren van organisatieonderdelen bij vragen omtrent informatiebeveiliging- Het formuleren van beleid omtrent kritieke systemen en risicomanagement – Het uitvoeren van uitvragen en onderzoeken om beter inzicht te krijgen in de status van informatiebeveiliging. 

Achtergrond Opdracht:
Het departementale Security en Privacy office van EZK en LNV zijn op zoek naar versterking van op het gebied van informatiebeveiliging. Als adviseur Informatiebeveiliging ben je verantwoordelijk voor het opstellen van beleid, het maken van procdures en het coordineren van de implementatie en naleving hiervan. Samen met het team zet jij je in om de algemene status van informatiebeveiliging voor EKZ, LNV en al haar organisatieonderdelen te versterken. 

Organisatorische context en cultuur:
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat staat voor een duurzaam, ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland. Ministerie van Economische Zaken, voor een duurzaam, ondernemend Nederland.

Eisen en wensen voor de functie Adviseur Informatiebeveiliging

Harde eisen:

  • Informatiebeveiligingsbeleid: Aantoonbaar ervaring met het formuleren of implementeren van informatiebeveiligingsbeleid. Informatiebeveiliging: Aantoonbaar ervaring met informatiebeveiliging;
  • Relevante certificering rondom projectmanagement;
  • Kennis en ervaring op het gebied van security management Management;
  • Ervaring met de BIO, AVG en risicomanagement ( 4 jr );
  • Ervaring met het begeleiden van Red Teaming ( 1 jr );
  • Ervaring bij de (Rijks)overheid vereist ( 1 jr ).

Wensen:

  • Competenties: De volgende competenties zijn wenselijk voor het succesvol afronden van de gevraagde werkzamheden: – Schriftelijk uitdrukkingsvaardig – Organisatiesensitief – Omgevingbewust – Goed met het creëren van draagvlak – Aanpassingsvermogen – Communicatief vaardig – Kan zelfstandig functioneren – Politiek-bestuurlijk;
  • Aanvullende kennis over de volgende domeinen is gewenst: – Privacy en gegevensbescherming (CIPPe) – Informatiemanagement – Architectuur – Life Cycle Management – Security testing.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-11-04 09:37:37

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden