Adviseur informatiebeveiliging. | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Adviseur informatiebeveiliging. is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Junior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-1087
Startdatum:
01-09-2023
Verwachte einddatum:
31-08-2025
Aantal uur per week:
32
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
02-08-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Adviseur informatiebeveiliging.

Wij zijn namen het Ministerie van Economische Zaken op zoek naar een Junior adviseur informatiebeveiliging op basis van 32 uur.

EZK en LNV zijn op zoek naar een junior adviseur informatiebeveiliging. Stakeholdermanagement: dat staat centraal in jouw rol. Daarvoor neem je het benodigde strategische en beleidsmatige inzicht mee. Je voelt goed aan wanneer je zaken even moet laten rusten of wanneer je juist actie moet ondernemen. Ook zie je het als een uitdaging om je breed te ontwikkelen in het informatiedomein. En om welk vraagstuk het ook gaat; jij stelt beleidsdocumenten op in heldere taal en gaat slim om met je woordkeuzes. Tot slot krijg je energie van teamwork, maar kun je net zo goed zelfstandig werken aan de ontwikkeling van beleid.

Achtergrond:
Jij werkt aan het versterken van de digitale veiligheid binnen twee ministeries: Economische Zaken en Klimaat (EZK) en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Het uitdagende aan deze opdracht? Er komen ontzettend veel vraagstukken rond informatiebeveiliging en privacy op je af. Voor elk vraagstuk ontwikkel jij de beleidskaders en randvoorwaarden, waarbij je rekening houdt met de consequenties voor uitvoering en ICT. Je maakt de risico’s inzichtelijk en geeft gevraagd én ongevraagd advies aan stakeholders binnen verschillende uitvoerende diensten van de ministeries. Denk aan de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en de Dienst ICT Uitvoering.

Een grote verantwoordelijkheid? Zeker weten. Jij vertegenwoordigt de ministeries en weegt continu de belangen en verwachtingen van stakeholders af. Die belangen zijn groot; jij weet de juiste balans te vinden en je grenzen te bewaken. Ook ondersteun je bij de uitvoering van het beleid en toets je of het goed wordt nageleefd. Hoe mooi is het om vervolgens te zien dat jouw adviezen en beleid leiden tot oplossingen die écht werken? Je werkt dus veel zelfstandig aan het schrijven van beleidsstukken en het presenteren hiervan, maar overlegt ook veel met je collega- adviseurs. Samen houden jullie het overzicht op wat er speelt en informeren jullie elkaar om goed voorbereid ter tafel te komen bij stakeholders.

Organisatie:
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat staat voor een duurzaam, ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland. Ministerie van Economische Zaken, voor een duurzaam, ondernemend Nederland!

Eisen en wensen voor de functie Adviseur informatiebeveiliging.

Harde eisen:

  • Een opleiding cybersecurity of security management;
  • Kennis en ervaring met cybersecurity.

Wensen:

  • De volgende competenties zijn wenselijk voor het succesvol afronden van de gevraagde werkzamheden: – Schriftelijk uitdrukkingsvaardig -Organisatiesensitief – Omgevingbewust – Goed met het creëren van draagvlak – Aanpassingsvermogen – Communicatief vaardig – Kan zelfstandigfunctioneren – Politiek-bestuurlijk;
  • Aanvullende kennis over of affiniteit met de volgende domeinen is gewenst: – Privacy en gegevensbescherming – Informatiemanagement -Architectuur – Risicomanagement – Security testing – Incidentmanagement – Algoritmes en AI – Cloud;

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-07-31 08:54:02

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden