Adviseur Implementatie BKG | Groningen

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Groningen
Aanvraagnummer:
A2022-0292
Startdatum:
07-03-2022
Verwachte einddatum:
04-03-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
04-03-2022 13:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Wij zijn voor Nationaal Coördinator Groningen (NCG) onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken op zoek naar een Adviseur Implementatie BKG op basis van 36 uur per week. 

Binnen het IT landschap van NCG zijn er meerdere applicaties die het primaire proces ondersteunen. Er worden twee kernsystemen gebruikt, te weten: NCG2020 en het Rijkszaaksysteem Bouwen Kansrijk Groningen (BKG). Er is een dringende noodzaak om NCG2020 uit te faseren. Daarmee streeft NCG IT / IV er naar om de BKG applicatie door te ontwikkelen. Zowel het uit faseren van NCG2020 als het ontwikkelen en implementeren van het BKG systeem vormen het programma BKG, één van de belangrijke pijlers binnen de IV veranderkalender.

Het programma wordt begeleid door het programmateam BKG , waarin business implementatie één van de sporen is. Het implementatieteam creëert draagvlak voor het BKG systeem in de organisatie, zodat alle gebruikers over de benodigde informatie en aanspreekpunten beschikken en ze de juiste vaardigheden hebben om effectief te kunnen werken met het BKG systeem. Hiervoor wordt een continue vertaalslag gemaakt vanuit IT naar de gebruikers door communicatie en het faciliteren van (knoppen)trainingen. Ook wordt continue de effectiviteit gemeten om activiteiten aan te passen aan de behoefte.

Als adviseur implementatieBKG zorg jij ervoor dat gebruikers worden meegenomen in de ontwikkelingen van het BKG systeem en coördineer je dat de juiste gebruikers tijdig getraind worden m.b.t. de nieuwe functionaliteiten. Als adviseur weet je op de juiste manier te schakelen tussen IT en business, leg je makkelijk contact met verschillende stakeholders en kun je goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je communicatief sterk en kun je goed werken in teamverband. De adviseur implementatie rapporteert aan de projectleider implemetatie BKG.

Opdrachtgever:
In Groningen moet iedereen veilig kunnen wonen, werken en naar school gaan. Daarom werkt Nationaal Coördinator Groningen (NCG) aan het onderzoeken en versterken van gebouwen in het aardbevingsgebied. Het gaat om preventief versterken. Zo kunnen bewoners en gebruikers het gebouw veilig verlaten bij een zware aardbeving. NCG werkt hiervoor samen met de gemeenten in het aardbevingsgebied, de provincie Groningen, de woningcorporaties en het Rijk.

Het team Informatievoorziening (IV) is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering en voert regie op exploitatie en verandering, zodat de informatievoorziening maximaal aansluit op de bedrijfswensen en de formele vereisten (bijvoorbeeld Archiefwet).

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je beschikt over WO-werk en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring als adviseur in een projectenomgeving.

Wensen:

  • Mate waarin je ervaring en kennis hebt in een technische omgeving;
  • Mate waarin je zelfstandig en projectmatig kan werken;
  • Mate waarin je ervaring hebt met veranderprojecten en het managen van weerstand;
  • Mate waarin je ervaring hebt in het implementeren van nieuwe processen in complexe omgevingen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-03-02 15:19:52

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden