Adviseur Bedrijfsvoering | Zwolle

Sorry, deze opdracht voor Adviseur Bedrijfsvoering is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Zwolle
Aanvraagnummer:
A2023-495
Startdatum:
01-05-2023
Verwachte einddatum:
30-09-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
13-04-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Adviseur Bedrijfsvoering

Wij zijn namens RVO op zoek naar een Adviseur Bedrijfsvoering op basis van 36 uur.

De Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) is de grootste innovatiestimuleringsmaatregel van Nederland. Hiermee ontvangen ondernemers financiering (een fiscaal voordeel) bij hun research- en development projecten. Vanuit team ICT adviseer en beslis je over de honorering van projectvoorstellen op het gebied van R&D. De essentie van de beoordeling is controleren of daadwerkelijk sprake is van technische vernieuwing en in hoeverre een bedrijf knelpunten probeert op te lossen binnen de context van programmatuurontwikkeling. Dit betekent concreet dat je werk bestaat uit het lezen van de aanvragen en je mening vormen en formuleren. Om een goede beoordeling te kunnen doen, heb je regelmatig contact met ondernemers, tussenpersonen en collega-adviseurs. Eventueel stel je aanvullende vragen, licht je je beslissingen telefonisch toe en verstrek je informatie over de WBSO en andere regelingen. De aanvragen zijn heel divers qua inhoud en omvang. Van relatief eenvoudig te doorgronden aanvragen waarbij door de aanvrager met een beperkt aantal uur aan het oplossen van één knelpunt wordt gewerkt, tot aanvragen bij de echt grote bedrijven in Nederland waar het over tientallen knelpunten en duizenden uren gaat. Aan jou als adviseur WBSO de uitdaging om hier je weg in te vinden en een goed onderbouwd schriftelijk advies te geven. Binnen het team ICT werken we op een agile/scrum wijze. Jij werkt primair in een klein team met een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor planning, productie en kwaliteit. Daarnaast is er binnen het grotere ICT-team (ca 25 collega’s) ruimte voor kennisuitwisseling, talentontwikkeling en sociale verbanden. Je kunt je werk vanaf iedere locatie uitvoeren: vanuit huis, op een andere locatie of op kantoor. Voor de samenwerking in en uitvoering van je werk is het belangrijk om ook regelmatig (1 à 2 keer per week) naar kantoor in Zwolle te komen.

Achtergrond:
Ondernemers vooruithelpen bij innovatieprojecten. Dat is het doel van de WBSO. Belangrijk is dat de juiste projecten goedgekeurd worden. Daarvoor is het nodig dat de beoordelaars de schriftelijke aanvragen kunnen doorgronden op technische vernieuwing. Up to date kennis van verschillende vakgebieden is daarvoor nodig. Denk daarbij aan internet of things, smart industry, artificial intelligence, blockchain en big data. Daarnaast is schriftelijke communicatie belangrijk, je moet jouw beslissing duidelijk kunnen verwoorden.DevOps teams. In dat laatste geval zal kennis van continuous delivery en continuous integration opgedaan moeten worden.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou! Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie Adviseur Bedrijfsvoering

Harde eisen:

 • JAVA Software Designer;
 • JAVA;
 • Je hebt ruime kennis/ervaring/affinitieit op het gebied van software ontwikkeling;
 • Relevante opleiding, minimaal HBO Technische informatica of vergelijkbaar;
 • Up to date kennis van ICT-ontwikkelingen;
 • Je hebt vakkennis van de huidige stand van softwareontwikkeling en ICT. Denk aan moderne programmeertalen (C# .NET, Java, Python), webservices, apps, (mobiele) besturingssystemen (Android en iOS) en databases (NoSQL, MongoDB, MySQL).

Wensen:

 • Competenties: Oordeelsvorming, besluitvaardigheid en flexibiliteit; – Integriteit; -Klantgericht en resultaatgericht; -Samenwerken; -Plannen en organiseren van het eigen werk;
 • Ervaring met research & Development trajecten, brede en diepgaande belangstelling voor technologische ontwikkelingen bij ondernemingen;
 • Je hebt affiniteit en/of ervaring met projecten op het gebied van research en development;
 • Je hebt brede en diepgaande belangstelling in technologische ontwikkelingen bij ondernemingen;
 • Je bent goed in het doorgronden van teksten en vind het leuk om aanvragen te lezen en je mening te vormen. Aanvragen varieren van een paar bladzijden tot tientallen pagina’s tekst.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-04-11 07:21:53

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden