Adviseur AVG | Rijswijk

Functie omschrijving

De IPKD is onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties / Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk. De IPKD verzorgt koeriersdiensten voor de rijksoverheid. De IPKD is een landelijk gespreide organisatie met de hoofdvestiging in Rijswijk en daarnaast 7 vestigingen in het land.
Opdrachtomschrijving
De opdracht is op te splitsen in drie delen:

Deel 1 Het in kaart brengen van de benodigde informatie, maken van een complete sets aan voorgeschreven documentatie (zoals een PIA) en implementatie, in kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De kandidaat zal hiervoor tevens een intermediair rol vervullen tussen de IPKD en de Projectorganisatie/FG BZK, overleggen met de verschillende ministeries en het adviseren over eventuele maatregelen binnen de IPKD.

Deel 2 Afronding van een specifiek te implementeren stuk Route Optimalisatie software binnen/naast de huidige applicatie Koeriers.COM. Ook hierbij zal de kandidaat een intermediair rol vervullen tussen de IPKD en de HIS. De te selecteren kandidaat moet in staat zijn de vertaling te maken tussen eindgebruikers/IPKD en het aanbestedingsteam/HIS, waarbij de nadruk ligt op de ICT inbreng. Tezamen met de HIS moet de vertaling worden gemaakt naar een aanbesteding.

Deel 3 Afronding van de (Europese) aanbesteding waaronder het in kaart brengen en beschrijven van de technische en functionele specificaties van: – Nieuw te ontwikkelen onderdelen ter aanvulling op de al bestaande software bij IPKD voor wat betreft Koeriers.COM (een software programma voor koeriersdiensten en transport); – Het onderhoud en beheer van bestaande softwareapplicatie, apps en webportals; – De hostingonderdelen en –omgeving. Rol van intermediair vervullen tussen de IPKD en de inkooporganisatie (HIS) teneinde deze organisatie te voorzien van alle vereiste informatie voor de lopende uitvraag in het kader van een aanbestedingstraject op de markt.

Functie eisen

  • Hbo-diploma in de richting van ICT;
  • Ervaring met privacy reglementen, de Baseline informatiebeveiliging Rijksdienst (BIR) en(Europese) aanbestedingsprocedures in relatie tot geautomatiseerde systemen;
  • Bekendheid met het schrijven van functionele en technische specificaties;
  • Beschikbaarheid in de aangegeven periode;
  • Verbinder en teamspeler (netwerkvaardig);
  • Communicatief sterk met adviserende kwaliteiten;
  • Analytisch en probleemoplossend vermogen;
  • Klant- en resultaatgericht;
  • Sterk in plannen en organiseren.

Extra informatie

Standplaats

Rijswijk
Aanvraagnummer
1399
Startdatum:
09-11-2017
Verwachte einddatum
09-05-2018
Aantal uur per week:
28-32
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
07-11-2017 10:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

CV in het Nederlands en max 5 pagina’s

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06-29985899. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-11-06 13:34:09

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden