Active Directory (AD) Beheerder | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-0352
Startdatum:
01-04-2022
Verwachte einddatum:
30-09-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
22-03-2022 09:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een Active Directory Beheerder op basis van 36 uur per week.

Binnen DICTU is het Infrastructuur – IaaS team verantwoordelijk voor het ontwerp, de implementatie en instandhouding van generieke diensten als OS, Storage, Compute, DeskTop Virtualisatie en Active Directory (AD).Een aantal AD-specialisten vormen gezamenlijk het IaaS-AD Agile team. We zijn op zoek naar een ervaren AD-beheerder die gedegen en meerjarige ervaring heeft met Active Directory, Windows en DNS in grote omgevingen (>2000 servers, Multi domain, multiforest). Uiteraard ben je bekend met beveiliging-technieken op deze componenten. RSA, Infobox, SCOM en PKI-kennis is een pré. Windows beheerders met sterke affiniteit met AD kunnen ook in aanmerking komen. DICTU heeft het Agile werken omarmd, kennis van Agile werken en het SCRUM framework is ook een pré. Geschiktheid zal worden beoordeeld op basis van ervaring en kennis. De kandidaat zal volledig worden ingezet op beheerwerkzaamheden dat wil zeggen het oplossen van incidenten en het doorvoeren van changes waardoor de DICTU AD specialisten zich kunnen richten op de projecten. We verwachten een proactieve houding waarmee je in staat bent om de incidenten en changes zelfstandig op te pakken.

Achtergrond opdracht:
Je komt te werken bij de Infra/IaaS afdeling in het Agile team ‘Active Directory’ als 2de/3de-lijns specialist. Dit zelforganiserende team bestaat momenteel uit 7 medewerkers die samen technisch verantwoordelijk zijn voor de Active Directorie op meerdere Domain Controllers in meerdere domeinen en diverse AD gerelateerde producten zoals DNS en RSA binnen DICTU. Je voert zowel reactieve als proactieve beheerwerkzaamheden uit en maakt daarbij gebruik van tooling en monitoring. Standaardisatie en beveiliging wordt daarbij niet uit het oog verloren. Je wordt ingezet in zowel de operatie als in projecten. Je beschikt over de juiste troubleshooting skills om snel incidenten te kunnen oplossen. Verder beschik je over voldoende kennis voor het uitvoeren van 2de/3de lijns wijzigingen. Bijhouden en -werken van de administratie en beheerdocumentatie is ook onderdeel van de werkzaamheden.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • MCSA Windows Server 2016, 2019;
  • Aantoonbare en recente ervaring van het werken binnen de Rijksoverheid of Enterprise Omgevingen ( 2 jaar);
  • Specifieke en recente kennis van het inrichten en beheren van Active Directory in grote infrastructuren (3 jaar);
  • Specifieke kennis van het beheren van DNS in grote infrastructuren ( 3 jaar);
  • Kennis van standaarden en best practices op beveiliging van Microsoft Windows en AD (3 jaar);
  • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

  • Competenties: – Communicatief sterk in woord en geschrift; – Analytisch; – Adviseren; – Proactief handelen; – Organisatiesensitief; – Netwerken en organiseren; – Motiveren; – Creativiteit; – Voortgangscontrole; – Daadkrachtig; – Zelfstandig;
  • Algemene kennis van Storage, Virtualisatie, Netwerken, Windows hardening, Patching en Monitoring. Infoblox, RSA, ADFS, PKI SCOM, ATA;
  • Ervaring binnen grote organisaties waar ICT ondersteuning essentieel is voor het primaire proces. Kennis en ervaring met Agile/Scrum werken.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-03-18 10:09:04

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden