Senior 2 keer functioneel beheerder | Den Haag

Functie omschrijving

Team Levering richt zich op het conform opdracht leveren van de basisfuncties van de system-to-system gegevensverwerking. Het leveringsmanagement zorgt dat er een serviceorganisatie en infrastructuur operationeel is die nodig is om voor verschillende oplossingen de system-to-system gegevensverwerking te ondersteunen. Momenteel is bij Levering onderbezetting op het gebied van de ketenbeheerders.

In deze functie ben jij voor Keteninformatie Diensten de spil voor alle 3e-lijns calls en functionele wijzigingen voor het systeem. Het is jouw verantwoordelijkheid om incidenten op te lossen en te signaleren wanneer deze problem of change moeten worden. Daarnaast ben je als ketenbeheerder proces verantwoordelijk binnen de afdeling voor een of meerdere (ITIL) beheerprocessen. Je helpt mee bij het schrijven van implementatie- en transitieplannen, (gebruikers)procedures, werkinstructies en requirements voor complexe wijzigingen.

Je ziet erop toe dat complexe storingen, problemen en wijzigingen door leveranciers juist afgehandeld worden. Je participeert en vertegenwoordigt jouw afdeling in diverse overleggen binnen Logius of met de leverancier. Als beheerder ben jij ook verantwoordelijk voor de implementatie van deze oplossingen. In samenspraak met collega beheerders, delivery managers en leverancier organiseer jij patches en realiseer je andere quick wins. Waar nodig voer je tests uit voor systeemvrijgave. Jij staat tussen onze gebruikers (de bedrijven in Nederland), onze klanten (de overheidsorganisaties) en de leveranciers van onze ICT-diensten in. Je behartigt de belangen van klanten bij trajecten qua in beheer name en ondersteunt ze bij het gebruik. Je legt daarvoor de kennis en wijzigingen in producten en diensten vast. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de Keten Informatie Services voor iedereen goed te gebruiken zijn, overal en altijd!

Organisatie besteedt operationele ICT werkzaamheden zoveel mogelijk uit. Aansturing van onze leverancier(s) is een belangrijke taak van de functioneel beheerder.

Functie eisen

Knock out criteria

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, een opleiding op het gebied van ICT, zoals informatiekunde of (bedrijfskundige) informatica.
  • Aantoonbaar relevante werkervaring in ICT-beheer en/of support, bij voorkeur in omgevingen binnen de (Rijks)overheid, minimaal 3 jaar.
  • Aantoonbare affinititeit met ICT-processen en services, berichtenverkeer en XML, webapplicaties, webservices en webrichtlijnen
  • Bekend met informatiebeveiliging en ISO27001
  • Kennis van ITIL en BiSL
  • Kan snel leren, heeft een hands-on mentaliteit

Wensen

Klantgericht; Resultaatgericht; Omgevingsbewust; Samenwerken.

Oordeelsvorming; Proactief -en innovatief handelen.

Analyserend vermogen; Plannen en organiseren.

 

Extra informatie

Standplaats

Den Haag
Aanvraagnummer
1063
Startdatum:
2017-07-24
Verwachte einddatum
2017-12-31
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-07-07
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: +31646129822. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-07-04 15:39:55

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden