1e Ontwerper | Maasland

Sorry, deze opdracht voor 1e Ontwerper is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Maasland
Aanvraagnummer:
A2023-1469
Startdatum:
01-01-2024
Verwachte einddatum:
31-12-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
38
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
20-11-2023 09:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving 1e Ontwerper

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de sectie Beveiliging. De sectie garandeert de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens van Defensie en haar ketenpartners, zodat alleen zij altijd en overal kunnen werken met hun gegevens.

Daarmee levert de sectie Beveiliging een wezenlijke bijdrage aan de reactiesnelheid en de slagkracht van Defensie en haar ketenpartners. Je werkt binnen een professioneel team van securityspecialisten. Daarin ontwerp jij diverse securityoplossingen, voor deze opdracht gaat het specifiek om het ontwerpen van veilige koppelingen tussen verschillende infrastructuren.

Werkzaamheden:

  • het vertalen van de functionele eisen naar een functioneel (deel)ontwerp;
  • het vertalen van het functioneel (deel)ontwerp naar een technisch ontwerp;
  • begeleiden van de aanpassingen op bestaande infrastructuur.

Achtergrond:

Expertise benodigd voor de inzet als ontwerper op het generieke koppelvlak (IEGI) infrastructuur. De huidige capaciteit is onvoldoende om de gevraagde werkzaamheden uit te voeren (voornamelijk koppelingen huidige-IT nieuwe-IT) in het bijzonder omdat we vacatures niet gevuld krijgen. De inhuur is benodigd om tijdig te kunnen (op)leveren en hiermee invulling te geven aan de grote vraag naar koppelingen.

Organisatie:

JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie 1e Ontwerper

Harde eisen:

• Kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare diepgaande kennis en ervaring op het gebied van routering, switching technieken en netwerkprotocollen.
• Kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare ruime kennis en ervaring op het gebied van firewalls (Checkpoint en Fortinet) in diverse configuraties.
• Kandidaat beschikt over minimaal 2 jaar ervaring aan ruime vaardigheid in het opstellen van high en low level designs, requirements en acceptatiecriteria.
• Kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare ruime kennis en ervaring op het gebied van BGP en OSPF.
• Kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar aantoonbare hands-on ervaring met enterprise loadbalancers in een enterprise omgeving.
• Kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar aantoonbare hands-on ervaring met het proxieën en transporteren van datastromen.
• Kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare hands-on ervaring met routing en switching in een enterprise omgeving.
• Kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare hands-on ervaring met firewalling in een enterprise omgeving.
• Kandidaat heeft ruime ervaring in het samenwerken binnen complexe projecten. (4 Jaar)

Wensen:

• Kandidaat heeft bij voorkeur in de afgelopen 5 jaar aantoonbare ervaring met Routing en met name BGP en OSPF op Checkpoint, Fortinet, Cisco en Juniper.
• Kandidaat heeft bij voorkeur in de afgelopen 5 jaar aantoonbare ervaring met het analyseren van netwerk traces.
• Kandidaat heeft bij voorkeur in de afgelopen 5 jaar aantoonbare ervaring met Firewalls (Fortinet, Checkpoint & Palo Alto) met name virtualisatie en clustering.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-10-31 10:37:10

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden