IT en ICT vacatures

Bij Quest4 vind je uitdagende IT- en ICT vacatures en freelance opdrachten.

Passen deze vacatures niet bij je?

Als je op zoek bent naar werk met een arbeidscontract, dan zit je ook goed bij Quest4. Want de meeste van onze tijdelijke IT- en ICT-opdrachten kun je doen via een arbeidscontract met Quest4.

Bekijk alle openstaande IT- en ICT-opdrachten.

Een arbeidscontract met Quest4

Voor veel van onze IT- en ICT-opdrachten kun je ook een dienstverband aangaan met Quest4; een interessante constructie als je (nog) geen zzp’er bent. Het arbeidscontract loopt meestal gelijk met de periode van de opdracht.

Een arbeidscontract met Quest4 kan een perfecte opstap zijn naar een vaste baan bij de opdrachtgever. Veel van onze ICT-professionals zijn op die manier uiteindelijk in dienst getreden bij een van onze opdrachtgevers.
Dus reageer gerust als je een opdracht ziet die jou op het lijf geschreven is. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

“Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn” – Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid

“De steun van Quest4 was gedurende het gehele traject persoonlijk en duidelijk” – André Bouterse, HR Manager

Upload je cv in onze Talentpool

Als je cv in onze Talentpool zit, dan kunnen we je snel en goed matchen met geschikte ICT-opdrachten. Vul onderstaande gegevens in en upload je cv.

Alleen CV uploaden
CV uploaden *

Maximum file size: 5MB

Meerkeuze *

Conform de AVG-wetgeving verwijzen wij naar ons privacy statement.

Direct contact met  Remco Blommesteijn

 

06 113 55 233

Onze opdrachtgevers

We werken samen met overheid, overheidsbedrijven en het bedrijfsleven. Onder andere met:

Achmea, Waterschap Rivierenland, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Belastingdienst, HEMA, Holland Casino, Gemeente Amstelveen, Ahold Delhaize, Provincie Noord-Holland, Port of Rotterdam, Gemeente Arnhem, KPN, ABN AMRO, Gemeente Rotterdam, Kamer van Koophandel, Ministerie van Justitie en Veiligheid, Crocs, Rijksvastgoedbedrijf, Rijksdienst voor Identiteitsgegevens, De Connectie, Gemeente Arnhem, SSC-ICT, Logius, Rijksdienst Ondernemend Nederland.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden