Finance

Quest4 biedt een breed pakket aan financiële dienstverlening aan en bemiddelt financieel specialisten voor administratieve-, controlling- en management posities op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij de juiste match te maken tussen opdrachtgever en onze financiële professionals. Wij detacheren HBO en universitair opgeleide specialisten bij (tijdelijke) vervanging of bij veranderingen in uw organisatie. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld vakantie, langdurige ziekte, zwangerschapsverlof, maar ook aan extra inzet bij projecten, zoals fusies, overnames en ERP-implementaties.

Door de inzet van de juiste professional wordt de continuïteit van uw financiële afdeling en projecten gewaarborgd. Om kwaliteit te verzekeren en onze opdrachtgevers prijstechnisch een optimaal aanbod te kunnen doen, werken wij voornamelijk met eigen professionals.

Quest4 beschikt over ervaren, goed opgeleide financiële professionals op HBO en WO niveau. Zij zijn geselecteerd op basis van betrokkenheid, professionaliteit en creativiteit en werken graag samen met u aan resultaat. Voor senior posities wordt mede een beroep gedaan op een netwerk van zelfstandige financiële specialisten.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden