Ervaringen van ICT-professionals

Hoe denken andere ICT-professionals over de samenwerking met Quest4?
Lees hier enkele ervaringen van zzp’ers en werkzoekenden. Ze vonden via Quest4 een freelance-opdracht of vast werk.

‘‘Een betrouwbare partner waarmee ik kan sparren’’

Eric den Oudsten, Interim manager:

De voorbereiding op het intake-gesprek verliep vlot en zorgvuldig. Ik werd zelf benaderd voor de functie, gevoed met extra informatie (buiten de aanvraag om) omtrent de klant-omgeving, strategische plannen en overige, voor de uitoefening van de tijdelijke functie, relevante informatie. De afspraken werden duidelijk vastgelegd. Het contact met Remco was erg prettig, open en ter zake kundig.Lees meer

Ook gedurende de opdracht kan ik gebruik maken van het netwerk van Quest4, indien ik wil sparren. Ik heb hier overigens daadwerkelijk succesvol gebruik van kunnen maken. Een opgave bespreken met interim-collega’s geeft nieuwe inzichten en energie.
Kortom: Quest4 is voor mij een betrouwbare partner die staat voor openheid en kwaliteit, gericht op een succesvolle samenwerking met de interimmer en de inhurende organisatie.

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier, Support engineer Mobile Viewpoint:

Toen ik mijn baan kwijtraakte, plaatste ik mijn cv op diverse websites en dacht ‘laat de recruiters maar komen’. Voor sommige recruiters was ik even interessant en voor anderen schijnbaar helemaal niet.
Lees meer

Toen nam Winhold Bartelink van Quest4 contact met me op. Ik was gelijk positief verrast door zijn aanstekelijke enthousiasme. Mede doordat ik in een ander traject al wat verder was, moesten we snel schakelen. Dit was voor Quest4 geen probleem en de volgende dag zaten we al om de tafel. De volgende stap zou een gesprek met de werkgever zijn, als de beoogde werkgever overtuigd was van mijn kunnen; en dit werd goed vertaald door Quest4. Op zaterdagochtend kreeg ik een belletje dat de afspraak al gepland was voor maandag. Vanaf het station werd ik opgepikt door Winhold en onderweg bespraken we de situatie bij de klant. Quest4 had alles goed voorbereid en daardoor ging ik relaxed het gesprek in. Na één gesprek was alles rond. Binnen een week was alles geregeld – van eerste gesprek tot aan contract. Ik heb het hele traject met Quest4 als zeer prettig ervaren. Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters, waarbij geldt ‘afspraak is afspraak’.

Aan de slag via Quest4:

  • Preferred supplier rijksoverheid
  • Heldere afspraken en tarieven
  • Persoonlijk contact, snelle reacties
  • Recruiters met >10 jaar ervaring
  • Professionele scan van je cv

‘Via detachering in vaste dienst bij de Rijksoverheid’

Servicemanager Logius :

Fijn hoe het aanstellingstraject gelopen is vanaf het eerste contact met Quest4 tot de definitieve aanstelling. Met zorg en aandacht is er gekeken naar de juiste match. Dat is belangrijk voor de werkgever, maar ook werknemer. Geen ingewikkelde assessments, maar kijken naar de mens! En nu na 1 jaar detachering de kans om in vaste dienst te treden bij de Rijksoverheid.

‘Quest4 is voor mij een zeer aangename verrassing gebleken’

Ravi Sharma, Contractmanager Moneyou:

Quest4 heeft mij benaderd in een fase waarin ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging: mijn arbeidsovereenkomst liep af. Mede dankzij het snelle schakelen van de recruiter kon ik naadloos instromen bij Moneyou.
Lees meer

Het profiel van de opdrachtgever, dat ook echt aansloot bij mijn werkervaring, heeft geleid tot mijn huidige plaatsing. Ik ben Quest4 dankbaar dat zij mij deze gelegenheid hebben geboden. Ze besteden veel aandacht aan de mens, de match en opdrachtgevers. Ze handelen transparant, eerlijk en de lijnen zijn erg kort.

‘Dit was mijn eerste ervaring met detachering’

Désirée Meijne-Schmit:

‘Persoonlijk, professioneel een passievol’; dat zijn de kernwoorden die bij mij naar boven komen als ik denk aan Quest4. Winhold Bartelink belde mij naar aanleiding van mijn cv op Linkedin.
Lees meer

We hadden een bijzonder plezierig intakegesprek, waarin ik aangaf wat mijn wensen, vaardigheden en ambities waren. Na een kort sollicitatieproces ben ik ruim 15 maanden via Quest4 werkzaam (gedetacheerd) geweest bij Holland Casino, in diverse rollen.
Ik heb ervaren dat alle medewerkers van Quest4 een belangrijke rol spelen bij het proces van intake tot uitbetaling; alles verloopt vlot en professioneel. Bij vragen krijg je een duidelijk antwoord en indien je support nodig hebt, dan zijn ze er ook voor je. En altijd is er de passie om voor zowel de gedetacheerde als de opdrachtgevers de beste professionele service te leveren!

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius):

‘Beschikbaar voor een nieuwe uitdaging’ gaf mijn LinkedIn voor het eerst in ruim twintig jaar aan. Binnen een paar dagen kreeg ik een bericht van een van de recruiters van Quest4.
Lees meer

Hij schreef: “Beste Bianca, heb je misschien interesse in onderstaande opdracht?”
Nou, dat had ik zeker. Na telefonisch contact voelde ik gelijk dat het goed zat. Na onze eerste ontmoeting hadden we een plan. We moesten snel handelen want de deadline om in te schrijven op de opdracht naderde. Gelukkig nam Quest4 de lead en binnen een aantal dagen mocht ik al op gesprek komen bij Logius. Winhold en ik hebben het gesprek goed voorbereid. Mede daardoor had ik het gevoel dat ik de wereld aankon; en dat straalde ik ook uit. Binnen twee weken na mijn eerste contact met Quest4 hadden we de opdracht binnen en kon ik starten. Werken met en voor Quest4 vond ik zeer prettig. Quest4 is een organisatie met korte lijnen, die heel goed luistert naar de behoefte van de medewerker.

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional:

Bij mijn laatste opdracht had de werkgever drie kernwaarden geformuleerd: warm, helder en persoonlijk. Die kernwaarden stonden centraal in de afwikkeling van een mobiliteitstraject.
Lees meer

Als interimmer bij Quest heb ik dezelfde ervaring. Mijn aanspreekpunt Angelique Coffa weet precies hoe het werkt. Er volgt altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen en altijd met een uitermate warme, heldere en persoonlijke touch.

‘De steun van Quest4 was gedurende het gehele traject persoonlijk en duidelijk’

André Bouterse, HR Manager:

Ik ben zeven maanden door Quest4 als teamleider gedetacheerd geweest bij Switch. De steun van Quest4 was gedurende het gehele traject persoonlijk en duidelijk. Niet alleen toen we samen de opdracht binnenhaalden, maar ook gedurende mijn project.
Lees meer

Ik heb ervaren dat je als externe medewerker veel kunt betekenen voor een grote organisatie die drijft op eigen medewerkers, zoals de Belastingdienst. De collega’s bij Quest4 fungeerden als vraagbaak en als het moest ook als klankbord.

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid:

Ik heb nog nooit meegemaakt dat een bureau zoveel tijd en energie besteedt aan de voorbereiding van een selectiegesprek. Dat is echt uniek.
Lees meer

Jullie laten zien wat de meerwaarde van een recruitmentbureau kan zijn. Ik kan nu echt gedegen het gesprek in gaan: ik weet wie mijn gesprekspartners zijn en wat hun ‘agendapunten’ zijn tijdens het selectiegesprek.

Upload je cv in onze Talentpool

Als je cv in onze Talentpool zit, dan kunnen we je snel en goed matchen met geschikte ICT-opdrachten. Vul onderstaande gegevens in en upload je cv.

Alleen CV uploaden
CV uploaden *

Maximum file size: 5MB

Meerkeuze *

Conform de AVG-wetgeving verwijzen wij naar ons privacy statement.

Direct contact met Winhold Bartelink
+31 6 46129822
Bel of app:

 

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden