Disclaimer

Algemeen

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij de Quest4 streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op de website van de Quest4 kunnen geen rechten ontleend worden.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. Quest4 aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. Quest4 is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Copyright

Quest4 behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van Quest4 is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Nieuwspagina

De nieuwspagina van Quest4 is bedoeld om een informatieve aanvulling te zijn voor iedereen. Nieuwsberichten op de nieuwspagina van Quest4 vertegenwoordigen de mening van de Bron. Dat een nieuwsbericht op www.quest4.nl staat wil dan ook niet zeggen dat de inhoud ervan de mening vertegenwoordigt van en/of de instemming heeft van Quest4 en/of de beheerder van de nieuwspagina. Quest4 noch de beheerder van de nieuwspagina kan op welke wijze ook aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de (door)geplaatste nieuwsberichten. Quest4 en de beheerder van de nieuwspagina behouden zich het recht voor om gebruikers zonder opgaaf van redenen te weigeren of om berichten te wijzigen of te verwijderen. Quest4 behoudt zich het recht voor om de huisregels op elk moment te kunnen wijzigen

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden