Quest4 en de biodiversiteit van Naturalis

Naturalis gunt Quest4 de Europese aanbesteding Inhuur ICT-professionals en ICT-dienstverlening. Een mooie stap in onze ontwikkeling waarbij er meer diversiteit komt in het aanbod van aanvragen.

Heb je passie voor ICT en affiniteit met natuur dan is deze werkomgeving de ideale locatie.
Met een indrukwekkende collectie, kennis en data brengt Naturalis het leven op aarde in kaart. Een omgeving waar een museum is die je kunt bezoeken en waar je wetenschappers aan het werk kunt zien in hun onderzoek om biodiversiteit te behouden.

Zo draagt Naturalis bij aan oplossingen voor grote, mondiale vraagstukken rondom klimaat, leefomgeving, voedselvoorziening en geneesmiddelen. Quest4 heeft een rondleiding gekregen in het museum waar we natuurlijk de pronkstukken konden bekijken zoals de Tyrannosaurus, Camarasaurus en de Triceratops.

Ook een kijkje wat er op ICT-gebied allemaal komt kijken om het museum zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De vele applicaties die er zijn en de enorme hoeveelheid data die moet worden opgeslagen, geanalyseerd en bewerkt zodat wetenschappers de puzzelstukjes van de natuur kunnen leggen.

Onze opdrachten geven de mogelijkheid om via detachering in vast dienstverband te komen bij Naturalis. Ben jij een ICT-er met affiniteit voor natuur en biodiversiteit?  Laat dan hier jouw CV  achter en wij nemen snel contact op.

 

Deel dit verhaal:

IT-jobs in je mail?


Met de Quest4 Job Alert ontvang je de nieuwste IT-opdrachten en vacatures automatisch in je mailbox.
Vul je gegevens in:
Welk type functies wil je ontvangen? (Je kunt je keuze altijd weer wijzigen via de Job Alert e-mails.)
Na het aanmelden ontvang je een e-mail waarmee je je Job Alert nog even moet bevestigen. Daarna is je Job Alert actief.
We verwerken je persoonsgegevens conform ons privacy statement.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden