Makkelijker een ICT baan bij de Rijksoverheid

Je wilt graag werken bij de overheid maar tot op heden is het nog niet gelukt. Vervelend want die sollicitatieprocedures zijn best lastig. Solliciteren kost veel tijd en het duurt best wel lang voordat je wat hoort. Als jij het dan uiteindelijk niet bent geworden is dat niet leuk. Je bedenkt je wel een tweede keer voordat jij weer solliciteert bij de overheid

Dat is jammer want jij weet wat je kunt. En het werken bij de overheid past helemaal bij jou. Jij kan een steentje bijdragen aan het maatschappelijk belang. Dat vind jij belangrijk. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarde en er zal altijd werk zijn. Dat geeft een zeker gevoel. En dat allemaal mis jij nu.

Quest4 detacheert mensen op ICT opdrachten

Maar gelukkig hebben wij een oplossing. Meld je aan voor onze jobalert en ontvang onze vacatures bij de rijksoverheid. Een sollicitatieprocedure bij ons gaat lekker snel. Wij helpen je met je CV, een goede motivatie en het gesprek. Als je aan het werk gaat dan begeleiden wij je.

Van detacheren naar een vaste aanstelling

Na zo’n periode van detacheren heeft de opdrachtgever een goed beeld van jou en andersom. Vaak ontvangen jij een aanbod voor een vaste aanstelling. Op deze wijze hebben wij al veel mensen bij de overheid aan het werk gekregen. Veel van onze oud collega’s zijn op deze wijze bij de Rijksoverheid in loondienst getreden. Als Scrum Master, Service manager, Functioneel beheerder of PMO.

Wil jij ook een carrière bij de Rijksoverheid en kun jij een kruiwagen gebruiken?

Meld je hier aan voor de jobalert.

 

Deel dit verhaal:

IT-jobs in je mail?


Met de Quest4 Job Alert ontvang je de nieuwste IT-opdrachten en vacatures automatisch in je mailbox.
Vul je gegevens in:
Welk type functies wil je ontvangen? (Je kunt je keuze altijd weer wijzigen via de Job Alert e-mails.)
Na het aanmelden ontvang je een e-mail waarmee je je Job Alert nog even moet bevestigen. Daarna is je Job Alert actief.
We verwerken je persoonsgegevens conform ons privacy statement.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden