Makkelijker een baan bij de Rijksoverheid

Dit jaar hadden wij besloten om de tuin een metamorfose te geven. Een onderhoudsvriendelijke tuin met plekjes waar  je lekker van de zon kunt genieten.

En dat betekent: veel straatwerk! Het moest natuurlijk wel betaalbaar zijn.

,,Dat kan” zei de hovenier. ,,maar dan moet jij wel een paar dagen meehelpen.”

In de brandende zon sjouwde ik de 60×60 tegels van de parkeerplaats naar de achtertuin. Het zweet gutste van mijn hoofd.

De hovenier kwam aanrijden met een speciale kruiwagen voor tegels. ,,Zo Winhold gebruik deze maar! Dan gaat het een stuk makkelijker en kunnen die jongens sneller werken”.

Quest4 detacheert mensen op ICT opdrachten

In de pauze vroegen ze wat voor werk ik deed. Ik vertelde dat Quest4 mensen detacheert op ICT opdrachten voornamelijk bij de Rijksoverheid. Dat kunnen ZZP’ers zijn maar ook mensen die werk zoeken op basis van een dienstverband. Die mensen benaderen wij. Helpen hen met het CV en coachen ze voordat zij op gesprek mogen. Bij gunning van een opdracht komen ze bij ons voor een periode in loondienst. Binnen een paar weken kunnen zij al aan het werk zijn.

Van detacheren naar een vaste aanstelling

Na zo’n periode van detacheren heeft de opdrachtgever een goed beeld van de professional en andersom. Vaak ontvangen zij een aanbod voor een vaste aanstelling. ,,Ooh” zei de hovenier. ,,Jullie zijn eigenlijk een soort van kruiwagen voor mensen die bij Rijksoverheid willen werken.”

Zo had ik dat nog nooit bekeken. Maar feitelijk is het waar. Veel van onze oud collega’s zijn op deze wijze bij de Rijksoverheid in loondienst getreden. Als Scrum Master, Service manager, Functioneel beheerder of PMO.

Wil jij ook een carrière bij de Rijksoverheid en kun jij een kruiwagen gebruiken? Reageer dan op onze opdrachten of neem contact op met onze recruiters.

Zij helpen je graag verder.

 

Deel dit verhaal:

IT-jobs in je mail?


Met de Quest4 Job Alert ontvang je de nieuwste IT-opdrachten en vacatures automatisch in je mailbox.
Vul je gegevens in:
Na het aanmelden ontvang je een e-mail waarmee je je Job Alert nog even moet bevestigen. Daarna is je Job Alert actief.
We verwerken je persoonsgegevens conform ons privacy statement.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden