Je wordt geen wereldkampioen met alleen talent

Max Verstappen is voor de tweede keer wereldkampioen geworden en dat is een unieke prestatie. Dat hij over talent beschikt mag bekend zijn. Echter er is meer nodig dan alleen talent. Het is een teamprestatie waar de coureur en auto centraal staan om het maximale uit die combinatie te halen. Alles moet kloppen in een strijd waar resultaat wordt bepaald door details.

Bij Quest4 herkennen wij de analogie tussen racen en detacheren. Wij matchen in een korte periode IT-specialisten die ambitieus zijn en op zoek zijn naar uitdagende opdrachten. En ook deze talentvolle mensen hebben ondersteuning nodig van een team.

Een team dat zorgt dat jouw CV zo goed aansluit met de opdracht waardoor een opdrachtgever je wel moet uitnodigen voor een gesprek. Met onze voorbereiding op jouw gesprek, zorg jij dat de verwachting bij de opdrachtgever wordt bevestigd en jij aan de slag kan gaan. Gedurende de opdracht blijven wij in verbinding zodat jij de finish haalt.

Quest4 realiseert ambities in de IT. Maak die pitstop bij ons en schrijf je in, in onze talentenpool of reageer op één van onze opdrachten of vacatures.

Photo by Moritz Graf on Unsplash

Deel dit verhaal:

IT-jobs in je mail?


Met de Quest4 Job Alert ontvang je de nieuwste IT-opdrachten en vacatures automatisch in je mailbox.
Vul je gegevens in:
Welk type functies wil je ontvangen? (Je kunt je keuze altijd weer wijzigen via de Job Alert e-mails.)
Na het aanmelden ontvang je een e-mail waarmee je je Job Alert nog even moet bevestigen. Daarna is je Job Alert actief.
We verwerken je persoonsgegevens conform ons privacy statement.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden