Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), de Justitiële ICT-Organisatie, het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en de screenings autoriteit Justis, gunnen de raamovereenkomst inhuur ICT-professionals aan Quest4

Het winnen van deze aanbesteding is het resultaat van een duurzame strategie. De oprichters van Quest4, Marco Buitenhuis en Remco Blommesteijn, delen een gemeenschappelijke visie. Inhuur kan beter, persoonlijker en vooral transparanter. Beiden hebben meer dan 25 jaar ervaring in het ICT-inhuurdomein. Hun ervaring is niet enkel aan de bureaukant, maar ook middels jarenlange detachering aan de kant van de Inhuur binnen het overheidsdomein.

In de afgelopen jaren hebben zij gebouwd aan het fundament van de Quest4 organisatie.

Het gaat om evenwicht, geeft Remco aan, evenwicht tussen de intermediair (contractpartij), de leverancier of Zzp’er en de klant. Op het moment dat zaken uit balans zijn gaat het schuren. Het gaat ook om transparantie en langdurig en in vertrouwen samenwerken, vult Marco aan.

Dit heeft geresulteerd in een visie waarin we onze kernwaarden hoog hebben staan:
Jij staat centraal, wij werken transparant, wij zetten ons met hart en ziel voor jou in en samen bereiken we meer. Er staat nu een stevige organisatie die invulling gaat geven aan deze mooi uitdaging.

Wij zijn ook verheugd dat Sabine van Bree voor Quest4 heeft gekozen. Met Sabine hebben wij een ervaren Accountmanager die de DJI en de overheidsmarkt al lange tijd heel goed kent.

Deze raamovereenkomst is de bevestiging dat wij het goede pad hebben gekozen. Wij zijn er natuurlijk nog niet, want nu gaan we onze beloftes aan DJI waarmaken. Uiteraard kunnen wij hierbij alle goede hulp gebruiken, samen bereik je immers meer. Dus ben je een leverancier of Zzp’er die graag mooie opdrachten wil vervullen en met Quest4 wil samenwerken meld je dan bij ons aan.

Wij gaan er samen iets moois van maken!

Winhold Bartelink
Operational manager & coach

Over Quest4

Deel dit verhaal:

IT-jobs in je mail?


Met de Quest4 Job Alert ontvang je de nieuwste IT-opdrachten en vacatures automatisch in je mailbox.
Vul je gegevens in:
Welk type functies wil je ontvangen? (Je kunt je keuze altijd weer wijzigen via de Job Alert e-mails.)
Na het aanmelden ontvang je een e-mail waarmee je je Job Alert nog even moet bevestigen. Daarna is je Job Alert actief.
We verwerken je persoonsgegevens conform ons privacy statement.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden