De Connectie gunt Europese Aanbesteding Inhuur ICT Personeel aan de combinatie Bluetrail & Quest4

De Connectie is een organisatie die bedrijfsvoeringsdiensten uitvoert voor de gemeenten Arnhem, Rheden en Renkum, de Connectie zelf en enkele aangesloten derden. Efficiëntie is een kernwaarde die hoort bij deze organisatie. ICT is een dynamische branche met veel ontwikkelingen en meerdere langdurig vernieuwingstrajecten met nieuwe technologieën waaronder Cloud en Datagedreven werken, als ook vernieuwing van applicaties. Door de zeer diverse activiteiten van de Opdrachtgever is ICT continu in ontwikkeling.

Het winnen van deze aanbesteding is het resultaat van een fijne samenwerking tussen Bluetrail en Quest4. Beide organisaties delen hun kernwaarden. Ze bestaan al meer dan 10 jaar en zijn beide innoverend op gebied van arbeidsbemiddeling binnen de ICT.
“In Bluetrail hebben wij een partner gevonden waarmee we gezamenlijk op duurzame en efficiënte wijze de Connectie kunnen helpen met de invulling van ICT-Professionals in een krappe markt”, zegt Marco Buitenhuis directeur van Quest4.

Ben Wijnants, Account Directeur van BlueTrail, is trots dat BlueTrail samen met Quest4 is gekwalificeerd als voorkeursleverancier voor de Connectie (gemeenten Arnhem, Rheden en Renkum). “Dit is een beloning voor het team en ons als samenwerkingspartners. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking waar wij onze expertise op het gebied van het (pre)selecteren en aanbieden van gekwalificeerde professionals, evenals de contractuele, administratieve- en financiële afhandeling die aan de inzet van ICT-Professionals verbonden is”.

Deel dit verhaal:

IT-jobs in je mail?


Met de Quest4 Job Alert ontvang je de nieuwste IT-opdrachten en vacatures automatisch in je mailbox.
Vul je gegevens in:
Welk type functies wil je ontvangen? (Je kunt je keuze altijd weer wijzigen via de Job Alert e-mails.)
Na het aanmelden ontvang je een e-mail waarmee je je Job Alert nog even moet bevestigen. Daarna is je Job Alert actief.
We verwerken je persoonsgegevens conform ons privacy statement.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden