Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties (BZK) en specifiek het onderdeel SSC-ICT selecteert de combinatie BlueTrail en Quest4 voor de inhuur van ICT professionals

Amsterdam, 19-06-2024

Het Shared Service Center (SSC-ICT) heeft BlueTrail in combinatie met Quest4 na deelname aan een Europese aanbesteding als één van de zeven gegunde opdrachtnemers geselecteerd als leverancier voor de nieuwe raamovereenkomsten voor de inhuur van ICT-professionals. Als intermediair gaan de partijen aan de slag om het SSC-ICT te voorzien van kwalitatief goede, tijdelijk in te zetten ICT-professionals. De raamovereenkomst gaat in op 1 juli 2024 en heeft een looptijd van vier jaar. De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 270 miljoen euro.

SSC-ICT is een divers Shared Service Center dat een breed palet aan diensten levert via drie Business Units: IT Standaard Services (BST), IT Applicatie Services (BAS) en IT Infrastructuur Services (BIS). Het team van BlueTrail en Quest4 kijkt uit naar een goede samenwerking waarbij ze SSC-ICT ondersteunen door het beschikbaar stellen van gekwalificeerde ICT-professionals. Er is behoefte aan diverse profielen op basis van standaarden in software en hardware, waaronder NetApp, Cisco netwerkapparatuur, FileNet, SAP, IBM, VMware en Linux.

Bart Wille, CEO van BlueTrail samen met Marco Buitenhuis en Remco Blommesteijn van Quest4, zijn verheugd dat de combinatie de opdracht gegund is als leverancier ROK Inhuur ICT-professionals SSC-ICT voor SSC-ICT. Dit succes erkent opnieuw de kracht van onze samenwerking. De uitdagende opdrachten van SSC-ICT sluiten perfect aan bij onze expertise in geavanceerde applicaties en veelzijdige ICT-professionals. Wij zijn vastbesloten om SSC-ICT de komende vier jaar maximaal te ondersteunen met duurzame diensten die de efficiëntie en effectiviteit van hun bedrijfsvoering verbeteren.

Het Shared Service Center
SSC-ICT is een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid. Met ruim 1.200
medewerkers zorgt SSC-ICT met haar ICT-diensten ervoor dat ruim 53.000 Rijkscollega’s van
7 ministeries hun werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen uitvoeren. SSC-ICT beheert en ontwikkelt een groot aantal applicaties en verzorgt housing- en hostingdiensten in zijn eigen overheidsdatacenter te Rijswijk. Ook IT-diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en het begeleiden of uitvoeren van ICT-projecten maken deel uit van het pakket aan diensten dat wordt geleverd. Alles met één doel: zorgen dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Over Quest4
Quest4 helpt ICT professionals bij het realiseren van hun ambities. Dat doen ze door het aanbieden van uitdagende ICT-opdrachten bij grote opdrachtgevers. Door invulling te geven aan de kernwaarden jij staat centraal, wij werken transparant, samen bereiken wij meer zetten ze zich voor jou in met hart en ziel. Met ruim 20 jaar ervaring in detachering zijn ze een betrouwbare partner voor opdrachtgevers, IT- en ICT-professionals.

Over BlueTrail
BlueTrail is een intermediair/detacheerder gevestigd te Alphen aan den Rijn en bestaat sinds 2011. De afgelopen 10 jaar heeft BlueTrail brede kennis en jarenlange ervaring opgedaan binnen de ICT en specifiek de overheid. BlueTrail is een dynamische organisatie die inspeelt op de behoefte van professionals en klanten! BlueTrail kenmerkt zich door een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door het borgen van de kennis in de organisaties waar professionals gedetacheerd worden, brengen wij een toegevoegde waarde.

 

Deel dit verhaal:

IT-jobs in je mail?


Met de Quest4 Job Alert ontvang je de nieuwste IT-opdrachten en vacatures automatisch in je mailbox.
Vul je gegevens in:
Welk type functies wil je ontvangen? (Je kunt je keuze altijd weer wijzigen via de Job Alert e-mails.)
Na het aanmelden ontvang je een e-mail waarmee je je Job Alert nog even moet bevestigen. Daarna is je Job Alert actief.
We verwerken je persoonsgegevens conform ons privacy statement.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden