Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) selecteert combinatie Quest4 en BlueTrail voor inhuur van ICT professionals

Amsterdam, 16-4-2024

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) heeft Quest4 in combinatie met BlueTrail na deelname aan een Europese aanbesteding als één van de zeven gegunde opdrachtnemers geselecteerd als voorkeursleverancier voor de nieuwe raamovereenkomsten voor de inhuur van ICT-professionals. Als intermediair gaan de partijen aan de slag om het Centraal Justitieel Incassobureau te voorzien van kwalitatief goede, tijdelijk in te zetten ICT-professionals. De raamovereenkomst gaat in op 1 juni 2024 en heeft een looptijd van vier jaar. De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 2.250.000 uren, naar verwachting ca. 220 miljoen euro.

Het CJIB heeft behoefte aan verschillende soorten ICT-expertise, waaronder zeer schaarse profielen. Het team van BlueTrail en Quest4 kijken uit naar een goede samenwerking waarbij zij CJIB ondersteunen door het beschikbaar stellen van en het leveren van gekwalificeerde ICT-Professionals. De primaire profielen bestaan uit data analyse, test analist, java engineer, cloud engineer en informatieanalist. Het CJIB staat voor belangrijke uitdagingen om het maatschappelijk verantwoord innen en incasseren te waarborgen. Enkele voorbeelden van belangrijke ontwikkelingen zijn de ontwikkelmogelijkheden met low-code, toenemende security- en privacy uitdagingen en Cloud ontwikkelingen.

Bart Wille, CEO van BlueTrail samen met Marco Buitenhuis en Remco Blommesteijn, beide directeur eigenaar van Quest4, zijn trots dat de combinatie is uitgekozen als voorkeursleverancier. Deze prestatie is een erkenning van onze samenwerking. CJIB presenteert uitdagende opdrachten die naadloos passen bij onze expertise in state-of-the-art applicaties en T-shaped ICT-professionals. Als partners zijn we toegewijd aan het ondersteunen van CJIB gedurende de komende vier jaar met duurzame dienstverlening die de bedrijfsvoering optimaliseren en de taken van CJIB verbeteren.

Het centraal Justitieel Incassobureau
Het CJIB staat bekent om de inning van verkeersboetes. Daarnaast innen en incasseren zij ook schadevergoedingsmaatregelen, ontnemingsmaatregelen, dwangsommen en bestuurlijke boetes voor andere overheden. Een van de belangrijkste maatschappelijke opgaven waar het CJIB voor staat is maatschappelijk verantwoord innen en incasseren. Met de inrichting van het Administratie- en Informatiecentrum voor de Executieketen (AICE) ontwikkelt het CJIB zich tot operationeel ketenregisseur. Het CJIB is een lerende en innovatieve organisatie met continu aandacht voor verbetering en doet haar werk met ongeveer 1.500 medewerkers

Over Quest4
Quest4 helpt ICT professionals bij het realiseren van hun ambities. Dat doen ze door het aanbieden van uitdagende ICT-opdrachten of vast werk bij grote opdrachtgevers. Door invulling te geven aan de kernwaarden jij staat centraal, wij werken transparant, samen bereiken wij meer en wij zetten ons voor jou in met hart en ziel geven wij invulling aan hoe wij werken. Met ruim 20 jaar ervaring in detachering zijn ze een betrouwbare partner voor opdrachtgevers, IT- en ICT-professionals.

Over BlueTrail
BlueTrail is een intermediair/detacheerder gevestigd te Alphen aan den Rijn en bestaat sinds 2011. De afgelopen 10 jaar heeft BlueTrail brede kennis en jarenlange ervaring opgedaan binnen de ICT en specifiek de overheid. BlueTrail is een dynamische organisatie die inspeelt op de behoefte van professionals en klanten! BlueTrail kenmerkt zich door een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door het borgen van de kennis in de organisaties waar professionals gedetacheerd worden, brengen wij een toegevoegde waarde.

Deel dit verhaal:

IT-jobs in je mail?


Met de Quest4 Job Alert ontvang je de nieuwste IT-opdrachten en vacatures automatisch in je mailbox.
Vul je gegevens in:
Welk type functies wil je ontvangen? (Je kunt je keuze altijd weer wijzigen via de Job Alert e-mails.)
Na het aanmelden ontvang je een e-mail waarmee je je Job Alert nog even moet bevestigen. Daarna is je Job Alert actief.
We verwerken je persoonsgegevens conform ons privacy statement.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden