•  

  Makkelijker een baan bij de Rijksoverheid

  Dit jaar hadden wij besloten om de tuin een metamorfose te geven. Een onderhoudsvriendelijke tuin met plekjes waar  je lekker van de zon kunt genieten. En dat betekent: veel straatwerk! Het moest natuurlijk wel betaalbaar zijn. ,,Dat kan” zei de hovenier. ,,maar dan moet jij wel een..
 •  

  Zet de juiste competenties en vaardigheden op je cv

  Hoe zet je de juiste competenties en vaardigheden op je cv? Het is een vraag die we vaak krijgen van ICT-professionals. Onze tip: maak een selectie uit je competenties en vaardigheden, passend bij de baan waarop je wilt solliciteren. Daarnaast is het goed als je de..
 •  

  Verkiezingen en zzp'ers: wint de zelfstandige ook?

  Verkiezingen en zzp'ers: wint de zelfstandige ook? De verkiezingen zetten alle zzp’ers weer op scherp. Zijn de winnaars VVD en D66 een ‘match made in heaven’ voor de zelfstandige? Beide partijen vinden elkaar in veel zzp'er onderwerpen, waaronder flex-werken, de status van de zzp’er en keuzevrijheid..
 •  

  Onderzoek: thuiswerken tijdens corona - hoe gaat het?

  We vroegen 30 van onze Quest4-professionals (ICT zzp’ers) naar hun reactie op het ‘nieuwe’ thuiswerken tijdens corona. Het thuiswerken tijdens corona (en in een hittegolf) zorgt in ieder geval voor een nieuwe kijk op de eigen werkhouding en efficiëntie. Het geeft daarnaast ook een frisse..
 •  

  Quest4 is leverancier ICT-professionals voor nieuwe inhuurovereenkomst Rijksoverheid

  Quest4 is leverancier ICT-professionals bij de Rijksoverheid, voor een nieuwe mantelovereenkomst vanaf begin augustus 2020. Het gaat om de inhuur van ICT-professionals voor het Ministerie EZK (Economische Zaken en Klimaat) en het Ministerie LNV (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit). Ben jij een ICT-professional, zzp'er/freelancer en (binnenkort) op..
 •  

  Video: Quest4 in De Barometer van RTL-Z

  Marco en Winhold werden geïnterviewd door RTL-Z voor het programma 'De Barometer'. Ze laten onder andere zien hoe ze kandidaten persoonlijk voorbereiden op het selectiegesprek. "Er wordt vaak voorbijgegaan aan het menselijke aspect; wij zien vaak dat het om transacties gaat. En dat vinden we jammer...
 •  

  Tozo 2-regeling in 5 minuten - wijzigingen op een rijtje

  De Tozo voor ZZP'ers en ondernemers is verlengd tot en met 31 augustus, lees hier de kernpunten van de Tozo 2-regeling in 5 minuten. De 'tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers' (Tozo) is sinds 27 maart opengesteld. Je kunt de regeling aanvragen bij je eigen gemeente. Verlenging Tozo..
 •  

  Hoe maak je het beste van de eerste maanden in je nieuwe baan?

  Hoe maak je het beste van de eerste maanden in je nieuwe baan of opdracht? Bouw vanaf de start van je nieuwe baan aan een positief imago. De acties die je tijdens de eerste maanden in je nieuwe baan of opdracht onderneemt, zijn namelijk van grote..
 •  

  22 veelgestelde vragen tijdens het sollicitatiegesprek - hoe beantwoord jij ze?

  Er zijn natuurlijk méér dan 22 veelgestelde vragen die voorbij kunnen komen tijdens sollicitatiegesprekken. We willen je vooral een start geven om na te denken over hoe jij deze vragen zou beantwoorden. De grootste onzekerheid bij een sollicitatie- of selectiegesprek is natuurlijk of je een goed..
 •  

  Laat je omscholen tijdens de coronacrisis

  Omscholen tijdens de coronacrisis is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je net werkloos bent geworden door de crisis. Maar heb je wel eens nagedacht over een carrièreswitch? Of over de mogelijkheden om je om te scholen tot ICT-professional? We zeggen het niet..

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden