•  

  GGD Flevoland kiest voor Quest4

  De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van de Flevolandse inwoners onder het motto "Verbinden doen we samen". GGD Flevoland verleent diensten voor zes gemeenten: Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. Mensen gezonde kansen bieden om alles uit hún leven te halen. Dat..
 •  

  Quest4 en biodiversiteit

  gunt Quest4 de Europese aanbesteding Inhuur ICT-professionals en ICT-dienstverlening. Een mooie stap in onze ontwikkeling waarbij er meer diversiteit komt in het aanbod van aanvragen. Heb je passie voor ICT en affiniteit met natuur dan is deze werkomgeving de ideale locatie. Met een indrukwekkende collectie, kennis en..
 •  

  Quest4 biedt zekerheid door SNA-keurmerk

    Het SNA-keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Detacheerders en payrollondernemingen vallen onder de reikwijdte van het keurmerk omdat ook zij arbeid ter beschikking stellen. Op basis van de huidige wetgeving loopt elke organisatie het risico dat..
 •  

  Je wordt geen wereldkampioen met alleen talent

  Max Verstappen is voor de tweede keer wereldkampioen geworden en dat is een unieke prestatie. Dat hij over talent beschikt mag bekend zijn. Echter er is meer nodig dan alleen talent. Het is een teamprestatie waar de coureur en auto centraal staan om het maximale..
 •  

  Succesvol werven in een overspannen arbeidsmarkt

  Niemand had verwacht dat er zoveel schaarste zou zijn aan personeel. En zeker niet op bijna alle fronten. Dat geldt ook voor de Rijksoverheid en met name op gebied van informatiebeheer. Data en informatie zijn primaire bouwstenen voor het maken van beleid, het beantwoorden van..
 •  

  Makkelijker een ICT baan bij de Rijksoverheid

  Je wilt graag werken bij de overheid maar tot op heden is het nog niet gelukt. Vervelend want die sollicitatieprocedures zijn best lastig. Solliciteren kost veel tijd en het duurt best wel lang voordat je wat hoort. Als jij het dan uiteindelijk niet bent geworden..
 •  

  Het belang van kernwaarden in moeilijke tijden

  2021 is bijna over en we kunnen met ze allen concluderen dat het een roerig jaar is geweest. Startend vanuit een lockdown, avondklok en alle beperkende maatregelen is het team van Quest4 het jaar begonnen. Wij beseften dat het geen gemakkelijk jaar zou worden dus..
 •  

  Zet de juiste competenties en vaardigheden op je cv

  Hoe zet je de juiste competenties en vaardigheden op je cv? Het is een vraag die we vaak krijgen van ICT-professionals. Onze tip: maak een selectie uit je competenties en vaardigheden, passend bij de baan waarop je wilt solliciteren. Daarnaast is het goed als je de..
 •  

  Verkiezingen en zzp'ers: wint de zelfstandige ook?

  Verkiezingen en zzp'ers: wint de zelfstandige ook? De verkiezingen zetten alle zzp’ers weer op scherp. Zijn de winnaars VVD en D66 een ‘match made in heaven’ voor de zelfstandige? Beide partijen vinden elkaar in veel zzp'er onderwerpen, waaronder flex-werken, de status van de zzp’er en keuzevrijheid..
 •  

  Onderzoek: thuiswerken tijdens corona - hoe gaat het?

  We vroegen 30 van onze Quest4-professionals (ICT zzp’ers) naar hun reactie op het ‘nieuwe’ thuiswerken tijdens corona. Het thuiswerken tijdens corona (en in een hittegolf) zorgt in ieder geval voor een nieuwe kijk op de eigen werkhouding en efficiëntie. Het geeft daarnaast ook een frisse..

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden